10% popustš Eukanuba - Adult Small Breed piletina (15 kg)

10% popustš Eukanuba - Adult Small Breed piletina (15 kg)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Eukanuba hrana za pse razvijena je u suradnji s veterinarima i ispunjava posebne zahtjeve pasa ovisno o životnom razdoblju, veličini pasmine i razini aktivnosti. Posebni ... Pročitaj cijeli opis
42,49 € -10 %
38,29 €
2-4 dana
-10 %42,49 €
s dostavom 39,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
39,78 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod 10% popustš Eukanuba - Adult Small Breed piletina (15 kg). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023FB8D1
Prijavi grešku
Eukanuba hrana za pse razvijena je u suradnji s veterinarima i ispunjava posebne zahtjeve pasa ovisno o životnom razdoblju, veličini pasmine i razini aktivnosti. Posebni DentaDefense kroketi imaju efekt čišćenja pri žvakanju i tako smanjuju zubne naslage i kamenac do 80 %. Ova hana za pse ne sadržava umjetne arome, bojila i konzervanse. U ovoj su ponudi na raspolaganju sljedeće vrste: Caring Senior Large Breed piletina - uravnotežena, vrlo vrijedna suha hrana za starije pse velikih pasmina od 9. godine života i vrlo velike od 8. godine života, bogata svježom piletinom, receptura po mjeri za očuvanje dugog i aktivnog života Thriving Mature Large Breed piletina - hrana bogata hranjivim tvarima za velike pasmine od 6 godina ili divovske pasmine od 5 godina, prilagođena formula za podršku dugom životu, potiče imunološki sustav i pokretljivost Thriving Mature Medium Breed piletina: vitalnošću bogata suha hrana za štence srednjih pasmina u dobi od 7 do 10 godina, prilagođena formula za podršku zdravom i dugom životu, potiče imunološki sustav i pokretljivost Caring Senior Medium Breed piletina: suha hrana za starije pse srednje velikih pasmina od 10. godine života, bogata vitalnim tvarima s recepturom po mjeri za očuvanje aktivnog i dugog života, pridonosi zdravlju zglobova, kosti i zuba Junior Large Breed piletina: suha hrana za mlade pse velikih i vrlo velikih pasmina, svježa piletina kao kvalitetan izvor proteina, s kalcijem, antioksidansima, omega masnim kiselinama i balastnim tvarima, šesterokutni kroketi Adult Small Breed piletina: uravnotežena suha hrana za odrasle pse male pasmine, s mnogo svježe piletine, antioksidansi za podršku imunološkog sustava, izvor prebiotika, omega masnih kiselina i L-karnitina Nemojte propustiti priliku! Kupnjom odabranih pakiranja Eukanuba suhe hrane za pse, sada ostvarujete popust od 10%! Obratite pozornost na to da ova ponuda vrijedi samo pod brojem artikla 1332331. Više informacija o proizvodima možete pronaći na sljedećoj poveznici: Eukanuba hrana za pse
10% popustš Eukanuba - Adult Small Breed piletina (15 kg)
10% popustš Eukanuba - Adult Small Breed piletina (15 kg)
38,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe