10 + 2 gratis! Lukullus vrećice 12 x 300 g - Junior: Piletina i teletina (bez žitarica)

10 + 2 gratis! Lukullus vrećice 12 x 300 g - Junior: Piletina i teletina (bez žitarica)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Lukullus - mokra hrana za pse osvaja jedinstvenim spojem sastojaka i savršeno je prilagođena potrebama vašeg psa: u skladu s prirodom: prirodna receptura s pažljivo odabr... Pročitaj cijeli opis
20,98 € -17 %
17,49 €
2-4 dana
-17 %20,98 €
s dostavom 21,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
21,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod 10 + 2 gratis! Lukullus vrećice 12 x 300 g - Junior: Piletina i teletina (bez žitarica). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023FB8FC
Prijavi grešku
Lukullus - mokra hrana za pse osvaja jedinstvenim spojem sastojaka i savršeno je prilagođena potrebama vašeg psa: u skladu s prirodom: prirodna receptura s pažljivo odabranim sastojcima za vašeg psećeg gurmana izvorni okus i prirodni udio hranjivih tvari zahvaljujući hladnom punjenju koje zadržava hranjive tvari visokokvalitetni proteini iz osobito pažljivo odabranog mesa povrće i voće obroku daju osobito svjež okus i prirodne vitamine hrana začinjena maslinovim uljem pridonosi sjaju krzna i zdravlju kože jer je prirodno bogata omega 3 i omega 6 masnim kiselinama prirodno i pripremljeno bez kemijskih dodataka i konzervansa proizvedeno u Njemačkoj s mnogo ljubavi Praktična primjena Lukullus vrećice za održavanje svježine praktične su i jamče aromatični okus u svakom obroku kao i jednostavnu i čistu podjelu na porcije. Osim toga, za razliku od konzervi, vrlo se lako zbrinjavaju. Samo kratko vrijeme! Pri kupnji 10 x 300 g Lukullus mokre hrane za pse, vrste po vašem izboru, sada dobivate dodatnih 2 x 300 g gratis! Mješovito pakiranje Regional sadržava: 4 x 300 g Perad i janjetina s krumpirom, maslačkom i uljem od sjemenki grožđa 4 x 300 g Pureća srca i guščetina s ječmom, porilukom i čičkovim uljem 4 x 300 g Kunić i divljač s prirodnom rižom, jabukom i lanenim uljem Mješovito pakiranje Mediterran sadržava: 4 x 300 g Lukullus Španjolska: piletina u riži za paellu i povrću 4 x 300 g Lukullus Francuska: govedina s krumpirima i povrćem za ratatouille 4 x 300 g Lukullus Italija: janjetina s tortelinima i rajčicom Mješovito pakiranje bez žitarica sadržava: 4 x 300 g Perad i janjetina s krumpirom, maslačkom i uljem od sjemenki grožđa 4 x 300 g Govedina s krumpirom i povrćem za ratatouille 4 x 300 g Pačetina i teletina s batatom, jabukom i lanenim uljem Mješovito pakiranje Naturkost sadržava: 4 x 300 g Divlji zec i puretina s kruškom, zobenim pahuljicama i čičkovim uljem 4 x 300 g Pačetina i teletina s batatom, jabukom i lanenim uljem 4 x 300 g Losos i piletina s prosom, timijanom i maslinovim uljem Pakiranja od samo jedne vrste: 12 x 300 g Perad i janjetina s krumpirom, maslačkom i uljem od sjemenki grožđa 12 x 300 g Pačetina i teletina s batatom, jabukom i lanenim uljem 12 x 300 g Govedina a la provencale: s krumpirom i povrćem za ratatouille 12 x 300 g Junior: Piletina i teletina s mrkvom i lanenim uljem 12 x 300 g Junior: Perad i divljač s batatom, borovnicama i suncokretovim uljem Obratite pozornost na to da ponuda vrijedi samo pod brojem artikla 1884291. Više informacija o pojedinačnim proizvodima saznajte na sljedećim poveznicama: Lukullus Regional vrećice Probno pakiranje: Lukullus bez žitarica Lukullus hrana bez žitarica Lukullus Naturkost Junior bez žitarica u vrećicama
10 + 2 gratis! Lukullus vrećice 12 x 300 g - Junior: Piletina i teletina (bez žitarica)
10 + 2 gratis! Lukullus vrećice 12 x 300 g - Junior: Piletina i teletina (bez žitarica)
17,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe