???????11 kg + 1 kg gratis! 12 kg Briantos - BEZ ŽITARICA  - Adult Light/Sterilised puretina i krumpir – bez žitarica

???????11 kg + 1 kg gratis! 12 kg Briantos - BEZ ŽITARICA - Adult Light/Sterilised puretina i krumpir – bez žitarica

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Razvijena za potrebe vašeg psa. Potpuna hrana za odrasle pse svih pasmina Bogata kvalitetnim proteinima: losos s izvorom ugljikohidrata - krumpir i batat Receptura bez ži... Pročitaj cijeli opis
32,39 € -8 %
29,69 €
2-4 dana
-8 %32,39 €
s dostavom 31,18 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
31,18 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod ???????11 kg + 1 kg gratis! 12 kg Briantos - BEZ ŽITARICA - Adult Light/Sterilised puretina i krumpir – bez žitarica. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023FDD47
Prijavi grešku
Razvijena za potrebe vašeg psa. Potpuna hrana za odrasle pse svih pasmina Bogata kvalitetnim proteinima: losos s izvorom ugljikohidrata - krumpir i batat Receptura bez žitarica: optimalna probava, pogodna za pse s intolerancijom na žitarice i alergijama Izvrstan okus: poluvlažni kroketi, 18 % sadržaja vlage, također popularna kod izbirljivih pasa Proizvedena u Njemačkoj: upotreba odabranih sirovina i stalna kontrola kvalitete Hrana za pse Briantos uvijek se zalagala za pouzdanost i nudi odgovarajuću hranu za sve potrebe. Naša receptura posebno je dobro podnošljiva, a zbog povećanog sadržaja vlage vrlo je popularna i kod izbirljivih pasa. Visoka kvaliteta naše hrane osigurava se proizvodnjom u Njemačkoj. Designed for you dog''s needs. Iskoristite priliku! Pri kupnji 12 kg Briantos - BEZ ŽITARICA suhe hrane za pse sada ćete od toga dobiti 1 kg besplatno! Obratite pozornost na to da je ova ponuda dostupna samo pod brojem artikla 1307455. Više o svakom proizvodu možete pronaći na poveznicama: Briantos Adult losos i krumpir – BEZ ŽITARICA Briantos Adult pačetina i krumpir – BEZ ŽITARICA Briantos Adult janjetina i krumpir - BEZ ŽITARICA Briantos Junior piletina i krumpir - BEZ ŽITARICA Briantos Senior puretina i krumpir- BEZ ŽITARICA Briantos Mobility piletina i krumpir - BEZ ŽITARICA Briantos Mini losos i krumpir - BEZ ŽITARICA Briantos Light/Sterilised puretina i krumpir - BEZ ŽITARICA
???????11 kg + 1 kg gratis! 12 kg Briantos - BEZ ŽITARICA  - Adult Light/Sterilised puretina i krumpir – bez žitarica
???????11 kg + 1 kg gratis! 12 kg Briantos - BEZ ŽITARICA - Adult Light/Sterilised puretina i krumpir – bez žitarica
29,69 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe