Prijenosni CD player s 2 mikrofona Pidžama

Prijenosni CD player s 2 mikrofona Pidžama

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Prijenosni CD player zabavljat će djecu satima. Ovaj nevjerojatni uređaj s CD playerom na prednjoj strani opremljen je s dva dječja mikrofona s podesivom glasnoćom i n... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 13:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Prijenosni CD player s 2 mikrofona Pidžama. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0240092C
Prijavi grešku

Prijenosni CD player zabavljat će djecu satima. Ovaj nevjerojatni uređaj s CD playerom na prednjoj strani opremljen je s dva dječja mikrofona s podesivom glasnoćom i nekoliko drugih funkcija . Izvrstan za karaoke ili slušanje glazbe.
Uređaj je kompatibilan s CD/CD-R/CD-RW diskovima i omogućuje vam stvaranje vlastite liste za reprodukciju ili ponavljanje reprodukcije , sve vidljivo na LED zaslonu . Djeca će cijeniti jednostavno upravljanje s intuitivnim gumbima . Spojite slušalice (nisu uključene) preko jack konektora i osjećajte se kao prava glazbena zvijezda u studiju! Postoji čak i praktična ručka za jednostavno prenošenje.

Uređaj se može napajati pomoću 6 V AC/DC adaptera (nije uključen) ili četiri 1,5 V tip C/LR14 baterije (nisu uključene). Otvorite pretinac za baterije pomoću odvijača (nije uključen u pakiranje).

Ako vaši mališani vole nastupati i pjevati, ovaj player, koji nudi sate zabave i razvija dječju kreativnost , bez sumnje je bitan dio opreme za vaš dom, školu ili bilo koju dječju zabavu. Glazbene aktivnosti također potiču kognitivne funkcije mozga i donose mnoge dobrobiti, poput razvoja motoričkog planiranja, koordinacije i razvoja osjetila. Neka vaša djeca pjevaju poput svoje omiljene glazbene zvijezde!

Glavne značajke

Tema pidžame Prijenosni CD player s 2 mikrofona Glazbena zabava za djecu Razvoj dječje kreativnosti i poticanje kognitivnih funkcija mozga CD player koji se nalazi na prednjoj strani uređaja Kompatibilan s CD/CD-R/CD-RW Intuitivne i jednostavne kontrolne tipke + LED zaslon Kontrolna tipka za podešavanje glasnoće oba mikrofona Funkcija programiranja (stvaranje popisa za reprodukciju, ponavljanje reprodukcije) Jack konektor za slušalice (slušalice nisu uključene u paket) Praktična ručka Napajanje: AC/DC adapter 6V (nije uključen) ili 4x 1,5V veličine C/LR14 baterije (nisu uključene), za instalaciju koristite odvijač (nije uključen)











Dob : 3+

Prijenosni CD player s 2 mikrofona Pidžama
Prijenosni CD player s 2 mikrofona Pidžama
56,65 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe