WOOLLY WOLF Oprsnica Alpha 360 Glacier Green Mix - XL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Oprsnica Woolly Woolf Alpha 360 Glacier Green Mix je oprsnica za pse. Kombinacija je udobnosti, sigurnosti, estetskog dizajna i održivosti. Dizajnirana je da zadovolji i ... Pročitaj cijeli opis
56,80 €
2-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Wow! Wow! Pet Shop ponudi
Ponuda trgovine Wow! Wow! Pet Shop za proizvod WOOLLY WOLF Oprsnica Alpha 360 Glacier Green Mix - XL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02400A15
Prijavi grešku
Oprsnica Woolly Woolf Alpha 360 Glacier Green Mix je oprsnica za pse. Kombinacija je udobnosti, sigurnosti, estetskog dizajna i održivosti. Dizajnirana je da zadovolji i najzahtjevnije pse. Napravljena je od recikliranih plastičnih boca. Može se obući na konvencionalan način otkopčavanjem kopči na leđima ili otvaranjem prednje aluminijske kopče na vratu. To nudi iskustvo bez stresa, […] Oprsnica Woolly Woolf Alpha 360 Glacier Green Mix je oprsnica za pse.Kombinacija je udobnosti, sigurnosti, estetskog dizajna i održivosti. Dizajnirana je da zadovolji i najzahtjevnije pse. Napravljena je od recikliranih plastičnih boca.Može se obući na konvencionalan način otkopčavanjem kopči na leđima ili otvaranjem prednje aluminijske kopče na vratu. To nudi iskustvo bez stresa, posebno za pse s većim glavama, dugim ušima ili za one koji jednostavno više ne žele imati pojas navučen preko glave.Oprsnica Woolly Woolf Alpha 360 Glacier Green Mix dizajnirana je da se kreće kao što se kreće Vaš pas. Lagana dvostruka mreža nježno se prilagođava tijelu vašeg psa, omogućujući prirodno kretanje. Sa sustavom podešavanja u četiri točke, može se osigurati savršeno, udobno pristajanje za mnoge pasmine i veličine pasa.Omogućava dva načina pričvršćivanja vodilice: na aluminijski V-prsten u središtu na leđima psa za svakodnevne šetnje i na posebno jaku prednju kopču na prsima psa, koja služi za preusmjeravanje pasa vole jako vuči vodilicu.3M reflektirajući materijal postavljen na prednji i stražnji dio oprsnice povećava vidljivost u mraku. Stražnji dio također uključuje dvostruku petlju s dodatnim 3M reflektirajućim materijalom, dizajniranim za pričvršćivanje LED svjetla ili pločice s imenom.Unesite udobnost i sigurnost u svoje svakodnevne avanture s oprsnicom Alpha 360 - gdje se funkcionalnost susreće s održivošću! [video width="864" height="1080" mp4="https://wow-wow.com.hr/wp-content/uploads/2024/02/Woolly-Wolf-Wow-Wow-Pet-Shop-1.mp4"][/video]
WOOLLY WOLF Oprsnica Alpha 360 Glacier Green Mix - XL
WOOLLY WOLF Oprsnica Alpha 360 Glacier Green Mix - XL
56,80 €
u Wow! Wow! Pet Shop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe