Nebbia Workout Leggings Rough Girl Red L Fitness hlače

Nebbia Workout Leggings Rough Girl Red L Fitness hlače

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izgurajte seriju više nego što možete podnijeti! Radite svoju guzicu i kvadricepse i uništite se toliko da zaboravite svoje ... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
106,00 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 22:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Nebbia Workout Leggings Rough Girl Red L Fitness hlače. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina hlača
Sportske hlače za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0240AE89
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izgurajte seriju više nego što možete podnijeti! Radite svoju guzicu i kvadricepse i uništite se toliko da zaboravite svoje ime i sve probleme svijeta. Usudite se to učiniti u tajicama koje definitivno ne zaboravljaju probleme svijeta. Ne samo da su izrađene od fleksibilnog materijala s kompresijskim svojstvima, već je i materijal ekološki prihvatljiv, s do 85 % recikliranih vlakana sa svojstvima koja ove tajice visokog struka čine najboljim komadom za teretanu! Otporne su na znoj i brzo se suše, ne gužvaju se, ne prozirne su, a Lucia Mikušová ih je testirala s toliko bugarskih čučnjeva da smo i mi ostali zapanjeni! A ako još uvijek niste sigurni, zadnji argument je uistinu neprobojan - u njihovoj proizvodnji po prvi put smo upotrijebili našu novu jedinstvenu tehnologiju polubešavnog dizajna za vašu maksimalnu udobnost tijekom cijelog treninga. PATENTIRANI POLU-BEŠAVNI DIZAJN Razvili smo novu tehnologiju koja nam omogućuje da izradimo tajice, kratke hlače i kombinezone još udobnije, a opet savršeno funkcionalne bez gubitka svojstava oblikovanja. I svidjet će vam se rezultat! U kolekciji Barbell Therapy, po prvi put u povijesti, predstavljamo naš jedinstveni polubešavni dizajn - glatka prednja strana, bez urezivanja i obožavateljima omiljeni efekt trzanja stražnjice tako da možete dopustiti svojim gluteusima da se istaknu! Kombinacija naših ostalih vrhunskih karakteristika dizajna i materijala, kao što su ''držanje na mjestu'' ili ''rastezanje u 4 smjera'', osigurava da se kratke hlače u potpunosti prilagode vašim pokretima i ostanu na mjestu. Jednostavno fitness tajice u kojima možete živjeti svoj život u teretani 24/7! POWER CHECK ODOBREN 10 000 čučnjeva 10 000 mrtvih dizanja 10 000 sklekova Proizvod POWER CHECK zajamčeno će izdržati maksimalno opterećenje i stotine treninga. Ispitane od strane uspješnih fitness žena iz cijelog svijetš pojedinosti Patentirani polubešavni dizajn Puna dužina Eko materijal Visoki "V" pojas Uobičajeno pristajanje Dokaz za čučnjeve Efekt trzanja stražnjice Tehnologija ''Hold-on-place'' Neproziran Materijal ''EKO BATIK'' 85 % eko poliester, 15 % elastin Eko materijal Mekani materijal Elastični i savitljivi materijal Drži na mjestu Prozračan materijal Neproziran Brzo sušeći Hidrofilni materijal Materijal otporan na znoj Otporan na habanje i gužvanje Boje koje ne blijede Globalni reciklirani standard Izrađeno od vrhunskih recikliranih vlakanaCertifikat OEKO-TEX STANDARD 100 Proizvedeno u EU Briga Čuvajte svoju odjeću i svoj planet: Prati na maksimalnoj temperaturi 40°C s odjećom iste boje, ne ostavljati u vodi. Glačajte na maksimalnoj temperaturi 110°C bez pare. Ne stavljajte u sušilicu. Nemojte koristiti omekšivač. Reciklirajte ili poklonite ako više nije potrebno.
Nebbia Workout Leggings Rough Girl Red L Fitness hlače
Nebbia Workout Leggings Rough Girl Red L Fitness hlače
98,10 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe