Ice Kingdom prijenosni mini zvučnik

Ice Kingdom prijenosni mini zvučnik

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ovaj nevjerojatni prijenosni zvučnik oduševit će djecu iz nekoliko razloga. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i praktičnoj petlji, djeca svoju glazbu mogu ponijeti sa s... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 8:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Ice Kingdom prijenosni mini zvučnik. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0240B91B
Prijavi grešku

Ovaj nevjerojatni prijenosni zvučnik oduševit će djecu iz nekoliko razloga. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i praktičnoj petlji, djeca svoju glazbu mogu ponijeti sa sobom bilo gdje, bilo u svojoj sobi, u vrtu ili na izletu. Odlično stane u ruksak ili manju torbu. Bluetooth® funkcija im omogućuje bežičnu reprodukciju omiljenih pjesama ili audio knjiga s telefona ili tableta, dajući im slobodu kretanja. Glazba se također može reproducirati s drugih vanjskih izvora zahvaljujući USB priključku za USB disk do 32 GB i utoru za memorijske kartice tipa micro SD/TF kapaciteta do 64 GB (kartice i USB disk nisu uključeni u paket). Zvučnik dimenzija 11,7 x 3,8 x 7,8 cm elegantno nadopunjuje površina od tkanine s prednje strane, mekana silikonska futrola i tipke za upravljanje smještene s gornje strane.

Zahvaljujući TWS funkciji moguće je sinkronizirati dva zvučnika i uživati u savršenom stereo zvuku. Ugrađena punjiva baterija, koja omogućuje do 4 sata reprodukcije, jednostavno se puni pomoću mikro USB tip C kabela (uključen u paket).

Prijenosni zvučnik je praktičan uređaj ne samo na putovanju. Možete ga koristiti za puštanje priča za laku noć ili za stvaranje sjajne glazbene atmosfere za vaše mališane. Starija će djeca cijeniti što mogu svirati omiljene pjesme zajedno sa svojim prijateljima i tako ojačati društvene veze djece dijeleći iste interese.

Glavne značajke

Tema Ledenog kraljevstva Prijenosni mini zvučnik u elegantnom dizajnu Kompaktna veličina 11,7 x 3,8 x 7,8 cm Završna obrada tkanine ugodna na dodir Mekana silikonska futrola Djeca mogu nositi glazbu sa sobom bilo gdje (u sobu, na izlet, vani s prijateljima) Praktičan remen za nošenje Prikladno za reprodukciju omiljenih pjesama, audio knjiga ili priča za laku noć Bluetooth® 5.0 funkcija za bežičnu reprodukciju s telefona, tableta i drugih audio uređaja koji podržavaju ovu tehnologiju (uređaji nisu uključeni) Zvučnik je opremljen USB priključkom za USB disk do 32 GB i utorom za micro SD/TF memorijske kartice do 64 GB (kartice i USB disk nisu dio paketa) Gumbi prilagođeni korisniku TWS funkcija: sinkronizirajte dva identična zvučnika i uživajte u stereo zvuku Napajanje: ugrađena punjiva baterija, koju punite preko mikro USB tip C kabela (uključen u paket); kada se punjenje završi, crveni LED će se ugasiti Vrijeme reprodukcije: do 4 sata













Ice Kingdom prijenosni mini zvučnik
Ice Kingdom prijenosni mini zvučnik
25,75 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe