Dogtrace control laka ogrlica za treniranje do 200 m

Dogtrace control laka ogrlica za treniranje do 200 m

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ogrlica za dresuru psa.

D-kontrola je vrlo učinkovit alat za potvrđivanje i učvršćivanje poželjnog ponašanja. Ogrlica za obuku je prikladna kako za vlasnike koj... Pročitaj cijeli opis

124,41 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 16:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Dogtrace control laka ogrlica za treniranje do 200 m. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02418CA1
Prijavi grešku

Ogrlica za dresuru psa.

D-kontrola je vrlo učinkovit alat za potvrđivanje i učvršćivanje poželjnog ponašanja. Ogrlica za obuku je prikladna kako za vlasnike koji imaju problema s dozivanjem i žele biti sigurni da njihov pas neće pobjeći za divljači u zajedničkim šetnjama, tako i za vlasnike koji se bave sportskom ili lovnom kinologijom i koriste ogrlicu za obuku kao sredstvo za jačanje specifičnih naredbi i vježbi u svim granama kinologije.

Elektronska ogrlica za dresuru uvelike će vam pomoći u dresuri vašeg psa u kratkom vremenu. Ubrzo će zapamtiti da će uslijediti stimulacijski puls koji ste odabrali ako se naredba ne posluša. Većina pasa reagira na impuls tako da se odmah vrati u sigurnost svog gospodara, jer ne shvaćaju da neugodan osjećaj izazvan impulsom stimulacije dolazi od njega. Pas razmišlja na principu ugode – nastoji izbjeći nelagodu i neugodan osjećaj.

Nije kompatibilan s osnovnim d-control mini modelima.

Tehnički parametri: za 1 psa srednje do velike pasmine, domet 200 m, funkcija: impuls + zvuk, broj korekcijskih impulsa: 6.

Dogtrace control laka ogrlica za treniranje do 200 m
Dogtrace control laka ogrlica za treniranje do 200 m
124,41 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe