Desertne čizme od antilopa Berwick Fleming — Silver - 47,5

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Desert čizme, odnosno gležnjače od brušene antilop kože s laganim gumenim potplatom. Potječu od čizama koje su nosili časnici britanske kolonijalne vojske u Burmi kad nis... Pročitaj cijeli opis
184,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 7:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gentlemanstore.hr ponudi
Ponuda trgovine Gentlemanstore.hr za proizvod Desertne čizme od antilopa Berwick Fleming — Silver - 47,5. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02419BB0
Prijavi grešku
Desert čizme, odnosno gležnjače od brušene antilop kože s laganim gumenim potplatom. Potječu od čizama koje su nosili časnici britanske kolonijalne vojske u Burmi kad nisu bili na dužnosti. Razlozi njihove popularnosti su očiti: cipele su nevjerojatno lagane i prozračne, a njihov izdržljivi gumeni potplat nudi izvrsnu trakciju. Čak i ako ste se stvarno izgubili u toj pustinji.Ljepljena konstrukcijaLagani gumeni potplat od hrapave gume (crepe)Udobno šire kopito - odaberite upola broj manji od uobičajenogŠirina kopita: F, broj kopita: 291Goveđa koža od brušene antilop kože iz europskih štavionicaPraktična navlaka od tkanineJamstvo: 2 godineDizajniran i proizveden u Španjolskoj.Dio limitirane sezonske kolekcije.Preporučamo redovitu upotrebu kalupa od cedrovine za dulji vijek trajanja. Berwick 1707
Desertne čizme od antilopa Berwick Fleming — Silver - 47,5
Desertne čizme od antilopa Berwick Fleming — Silver - 47,5
184,90 €
u Gentlemanstore.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe