Wader RePlay Kid Cars Set vatrogasnih kola i dizalica

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Linija igračaka RePlay Sustainable tvrtke Wader Woźnia k novost je nastala iz potrebe da se smanji količina plastike u svijetu, smanji ugljični otisak i osigura bolja ... Pročitaj cijeli opis

5,35 €
2-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Wader RePlay Kid Cars Set vatrogasnih kola i dizalica. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0241EC36
Prijavi grešku

Linija igračaka RePlay Sustainable tvrtke Wader Woźnia k novost je nastala iz potrebe da se smanji količina plastike u svijetu, smanji ugljični otisak i osigura bolja budućnost našoj djeci.
RePlay Sustainable koncept proizvoda temelji se na principu Reuse , Recycle , Replay i znači da je nova serija RePlay igračaka izrađena isključivo od količina dobivenih iz potrošačkog plastičnog otpada , u zatvorenom procesu recikliranja uz korištenje najnovijih tehnologija. Vatrogasno vozilo i dizalica Kid Cars iz serije RePlay omiljena je igračka najmanjih motorističkih entuzijasta. Vozila su dugačka samo 10 cm i stoga savršeno stanu u male ruke . Osim toga, imaju efektne oblike i jedinstvene boje , mogu se sakupljati, jer ponuda uključuje do četiri seta RePlay Kid Cars . Vatrogasna postaja Kid Cars ima pomične ljestve na rotirajućoj ruci - mogu se rotirati360 stupnjeva unutrš Dizalica Kid Cars ima rotirajuću granu s kukom za podizanje raznih stvari .


Reciklirana plastika ima različit intenzitet sive boje ovisno o šarži.
Stoga konačna boja elemenata igračke može varirati i ponekad može biti blijeđa, a ponekad zasićenija .

Dob: 1+

Wader RePlay Kid Cars Set vatrogasnih kola i dizalica
Wader RePlay Kid Cars Set vatrogasnih kola i dizalica
5,35 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe