Etui silikonska maska ??Ring Case za Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pink

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Etui silikonska maska ??Ring Case za Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pinkOtkrijte savršenu zaštitu za svoj mobilni telefon s našom maskom za kućište koja spaja stil, funkcion... Pročitaj cijeli opis
8,99 €
2-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mojaoprema.si ponudi
Ponuda trgovine mojaoprema.si za proizvod Etui silikonska maska ??Ring Case za Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pink. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Odgovara za
Vrsta
Za brand
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02423B5A
Prijavi grešku
Etui silikonska maska ??Ring Case za Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pinkOtkrijte savršenu zaštitu za svoj mobilni telefon s našom maskom za kućište koja spaja stil, funkcionalnost i sigurnost u jednom. Naša maska ??za kućište dizajnirana je da ponudi iznimnu zaštitu od svakodnevnih oštećenja kao što su ogrebotine, udarci i padovi, dok vaš telefon održava elegantnim i jednostavnim za korištenje. S vrhunskim materijalima, preciznom izradom i širokim rasponom stilova, naša maska ??je idealan izbor za vaš pametni telefon.Izrađena od izdržljivih materijala, naša maska ??za kućište pruža izvrsnu zaštitu od oštećenja, a istovremeno čuva vaš telefon sigurnim i u besprijekornom stanju.Bez obzira radi li se o iPhoneu, Samsungu, Huaweiju ili bilo kojem drugom pametnom telefonu, naša maska ??će savršeno pristajati i omogućiti jednostavan pristup svim tipkama, ulazima i funkcijama vašeg uređaja. S našom maskom moći ćete bezbrižno koristiti svoj telefon bilo gdje i bilo kada jer će vam pružiti vrhunsku zaštitu i stilsku eleganciju u isto vrijeme.Poboljšajte sigurnost, stil i funkcionalnost svog pametnog telefona s našom maskom za kućište već danas i osigurajte da je vaš uređaj uvijek siguran i spreman za rad!Želite li držati svoj pametni telefon na oku dok radite za računalom? Gledate li često filmove ili razgovarate s prijateljima u video modu? Silikonska navlaka za prsten s jastučićem za prst savršeno je rješenje za vas. Ova funkcionalna torba dodatno je opremljena držačem za prste koji služi i kao stalak. Metalni završni elementi omogućuju pohranu u magnetni držač bez dodatnih pričvršćivača.Vaš telefon može "ležati" na dužoj strani ili ostati u normalnom položaju. planina? Rupa? Nema razlike. Silikonski Ring Case opremljen je držačem za prste koji se odlikuje mogućnošću pune rotacije. Ovaj tip prstena pruža potpunu slobodu korištenja pametnog telefona, kao i ugodan stisak u ruci tijekom poziva – video ili glasovnih.Iako je odmorište za prste najzanimljiviji element ovog kućišta, ne treba zanemariti njegove osnovne prednosti. Čvrsta konstrukcija izrađena od mekog, ali čvrstog silikona, živopisna boja završne obrade ili savršeno pristajanje uz kućište odabranog pametnog telefona ostali su elementi koji zaslužuju pozornost. Silikonska maska ??Ring Case s podrškom za prste osigurava ne samo udobnu upotrebu uređaja, već i njegov originalni izgled.
Etui silikonska maska ??Ring Case za Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pink
Etui silikonska maska ??Ring Case za Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pink
8,99 €
u mojaoprema.si

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe