Tračnice za igru Flashlight - bijele / sive

Tračnice za igru Flashlight - bijele / sive

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Posebno dugačke tračnice za igru Flashlight se sastavljaju od 9 elemenata tračnica, koje se čvrsto spajaju jedna s drugom zahvaljujući jednostavnom klik sustavu i mogu se... Pročitaj cijeli opis
27,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
29,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Tračnice za igru Flashlight - bijele / sive. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0039E65D
Prijavi grešku
Posebno dugačke tračnice za igru Flashlight se sastavljaju od 9 elemenata tračnica, koje se čvrsto spajaju jedna s drugom zahvaljujući jednostavnom klik sustavu i mogu se postaviti u različitim varijantama. Bilo kao ''tobogan smrti'', u otvorenom obliku ili produžen s drugim tračnicama: Vaša njuškica će voljeti promatrati loptu, gurati ju i loviti ju u tračnicama. Kako kugla automatski počinje treperiti, čim se pokrene i gasi se u stanju mirovanja, brine za dodatnu motivaciju u razonodi s ovom igračkom. Alternativno možete ukrasiti ove tračnice sa zelenim Catit Design svjetlećim lopticama. Tračnice za igru Flashlight stimuliraju nagon na lov, s time brinu i za dodatno kretanje i istovremeno potiču spretnost i inteligenciju Vašeg tigrića. Pritom je zahvaljujući dodatno otvoru od 3,5 cm prilagođena i velikim mačkama sa širim šapama. Neklizajuće noge podaju tračnicama stabilnost i brinu i kod izdašnog utrkivanja za stabilnost na glatkim podovima. Za maksimalnu zabavu se tračnice mogu proširiti s dodatnim klik elementima kao Flashlight vrtuljak za cjelokupni doživljaj zabavnog parka. Tračnice za igru Flashlight u pregledu: Aktivna igračka za mačke svih veličina Nudi poticaj za kretanje: posebno razvijena za poticanje nagona na lov i igru Potiče spretnost i aktivnost: loptica u tračnicama potiče na guranje sa šapom i lov Treperuća kugla: plava lopta počinje crveno treperiti čim se dotakne i u mirovanju se automatski isključuje (''dugme'' baterije su uključene u dostavu) Prilagođena i velikim mačkama: zahvaljujući 3,5 cm dodatnom otvoru prilagođena i širokim šapama Click-System: jednostavno sastavljanje i proširivanje tračnica Različite varijante sastavljanja: različiti oblici tračnica brinu za raznolikost Može se kombinirati s vrtuljkom Flashlight i ostalim tračnicama za igru: može se proširiti s drugim elementima i odgovarajućim vrtuljkom za veliko igralište Neklizajuće nogice za sigurnu stabilnost Proizvedene u EU Boja: Tračnice: sive / bijele Lopta: plava Materijal: plastika Dimenzije: Ukupne dimenzije pri sastavljanju kao i na slici: D 85 x Š 40 x V 10 cm Maksimalna dužima: do 215 cm Dužina klik elemenata: Savijene tračnice (6x): 25 cm Ravne tračnice (1x): 32 cm Ravne tračnice s funkcijom mosta (2x): 17 cm Lopta: 4 cm Napomena: Kao i kod svakog proizvoda, trebali biste promatrati Vašu životinju pri igranju s ovom igračkom. Molimo preispitajte proizvod redovito na
Tračnice za igru Flashlight - bijele / sive
Tračnice za igru Flashlight - bijele / sive
27,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe