Toster Grill Braun MultiGrill 9 CG9040.BK

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Iskusite savršene rezultate roštiljanja za doručak, ručak, večeru i međuobroke. Uživajte u neograničenoj svestranosti s pametnom kombinacijom dviju različitih ploča i ... Pročitaj cijeli opis

229,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

10.0000

Cijena je osvježena danas od 7:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta domenica ponudi
Ponuda trgovine Sancta domenica za proizvod Toster Grill Braun MultiGrill 9 CG9040.BK. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Snaga (W)
2000
Stolni roštilj
da
Širina (cm)
36.5
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02432088
Prijavi grešku

Iskusite savršene rezultate roštiljanja za doručak, ručak, večeru i međuobroke. Uživajte u neograničenoj svestranosti s pametnom kombinacijom dviju različitih ploča i tri položaja za kuhanje na Braunovoj najvećoj površini za kuhanje. Uz snagu od 2000 W i ugrađene grijaće elemente za brže kuhanje – svidjet će vam se brzina i učinkovitost koju donosi vašoj kuhinji. A za ukusne, sočne odreske i hrskavu zlatnu piletinu, jednostavno pritisnite gumb Sear za dodatno povećanje snage, šaljući roštilj na 250°C na nekoliko minuta kako bi se stvorila bogata smeđa korica koja pojačava pikantni okus vašeg omiljenog debelog mesa.
SPECIFIKACIJE:
Snaga: 2000 W
Regulacija temperature: 2 stupnja
Posebnosti: 3-u-1 mjesta za kuhanje, ugrađeni grijaći elementi, dvije neovisne elektronske kontrole temperature, integrirana i uklonjiva posuda za mast
Boja: Nehrđajući čelik
Dimenzije (ŠxVxD): 460 x 190 x 365 mm

Toster Grill Braun MultiGrill 9 CG9040.BK
Toster Grill Braun MultiGrill 9 CG9040.BK
229,90 €
u Sancta domenica

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe