Airbag prsluk HELITE Turtle 2 crni

Airbag prsluk HELITE Turtle 2 crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Revolucionarni prsluk sa zračnim jastucima za maksimalnu zaštitu vozača. Zračni jastuk učinkovito pokriva cijelu dužinu leđa, bokova i prsa. Napuhavanje za manje od 100 m... Pročitaj cijeli opis
549,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi
Ponuda trgovine motozem.hr za proizvod Airbag prsluk HELITE Turtle 2 crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02455628
Prijavi grešku
Revolucionarni prsluk sa zračnim jastucima za maksimalnu zaštitu vozača. Zračni jastuk učinkovito pokriva cijelu dužinu leđa, bokova i prsa. Napuhavanje za manje od 100 ms. Brza i jednostavna zamjena CO2 uloška (uložak je lijepo skriven u džepu). Zračni jastuk je isporučen i spreman za trenutnu upotrebu, tj. s CO2 bombom i blasterom. Prsluk je lagan, fleksibilan i labav ispod pazuha - što omogućuje nesmetano kretanje. Unutarnja 3D mreža za bolju cirkulaciju zraka. Uklonjiva CE SAS-TEC EN1621-2 (razina 2) zaštita za leđa postavljena je iznad zračnog jastuka kao čvrsti vanjski materijal - baš poput oklopa kornjače, tako da su cijela leđa zaštićena u slučaju pada. 3 podesive trake s izdržljivim kopčama koje se lako otvaraju i zatvaraju čak i s rukavicama. Reflektirajuće površine na leđima za bolju vidljivost. Neoprenska ogrlica za veću udobnost. 1 vanjski džep za spremanje sitnica (bankovne kartice, gotovine itd.). Prsluk je također dostupan u proširenim veličinama (posebno prikladan za jahače nespremne figure, vidi veličine LL, XL-L). Maksimalni sigurnosni prsluk s inovativnom "turtle" tehnologijom!
Airbag prsluk HELITE Turtle 2 crni
Airbag prsluk HELITE Turtle 2 crni
549,00 €
u motozem.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe