Motociklistička jakna Rebelhorn Patrol sivo-crna-fluo žuta

Motociklistička jakna Rebelhorn Patrol sivo-crna-fluo žuta

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Troslojna jakna izrađena od kombinacije sljedećih materijala: Cordura® Nylon 500D, 4-way nylon stretch, poliamid HITENA® Dobby Ballistic, Superfabric® .Materijal: 100% po... Pročitaj cijeli opis
399,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi
Ponuda trgovine motozem.hr za proizvod Motociklistička jakna Rebelhorn Patrol sivo-crna-fluo žuta. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0245566D
Prijavi grešku
Troslojna jakna izrađena od kombinacije sljedećih materijala: Cordura® Nylon 500D, 4-way nylon stretch, poliamid HITENA® Dobby Ballistic, Superfabric® .Materijal: 100% poliamid .Podstava od poliesterske mreže sa savršenom prozračnošću.Uklonjiva SYMPATEX® vodootporna membrana .Uklonjiva termo podstava koja se može nositi zasebno kao softshell jakna.CE štitnici za ramena i laktove - razina 2.Posebni 3D mrežasti paneli na prsima sa sustavom kopčanja Fidlock jamče savršenu ventilaciju jakne. Ventilacijski patentni zatvarači na rukavima. Reflektirajući elementi za bolju vidljivost.3 unutarnja džepa (1 vodootporan), 10 vanjskih džepova od kojih je 5 vodootporno.Džep za mobitel, kreditnu karticu.Džep za vrećicu za vodu (torba nije uključena). Zahvaljujući odvojivom "cargo" džepu na stražnjoj strani, torbica se može nositi bilo gdje (uključeni remen omogućuje nošenje torbice kao torbice oko struka). Dvostruki i trostruki šavovi povećavaju izdržljivost jakne.Završna obrada ovratnika i rukava od ugodnog materijala za maksimalnu udobnost.Vezice na rukavima i struku za savršeno pristajanje.Kratki i dugi patentni zatvarač za mogućnost kopčanja uz hlače.Vrhunac linije Rebelhorn modela je ovdje! Tehnološki najnaprednija duga jakna za najzahtjevnije putnike!
Motociklistička jakna Rebelhorn Patrol sivo-crna-fluo žuta
Motociklistička jakna Rebelhorn Patrol sivo-crna-fluo žuta
399,90 €
u motozem.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe