Oxford Pro Toll Kit

Oxford Pro Toll Kit

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Set alata od krom-vanadij čelika. Ergonomske ručke za alat od mekanog gela za veću udobnost tijekom rukovanja. Pakiran u praktičnu kutiju za skladištenje. Dimenzije kućiš... Pročitaj cijeli opis
45,40 € -6 %
42,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi
Ponuda trgovine motozem.hr za proizvod Oxford Pro Toll Kit. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0245630E
Prijavi grešku
Set alata od krom-vanadij čelika. Ergonomske ručke za alat od mekanog gela za veću udobnost tijekom rukovanja. Pakiran u praktičnu kutiju za skladištenje. Dimenzije kućišta: 180 mm x 105 mm x 45 mm Set uključuje: 1x plosnati ključ podesive veličine. 1x uska kombinirana kliješta. 1x kliješta za otkrivanje kabelskih snopova. 1x drška odvijača s glavom za izmjenjive nastavke. 10-dijelni set bitova s križnom i ravnom glavom. 1x robusna čegrtaljka s mehanizmom za fino zatezanje/otpuštanje. Set matica M8, M10, M12, M13 i M14 uklj. proširenje bita. 5-dijelni set imbus ključeva od 2, 3, 4, 5 i 6 mm. 4 x crne plastične zip veze 2,5 x 100 mm. Praktičan pomoćnik za svaku moto radionicu!
Oxford Pro Toll Kit
Oxford Pro Toll Kit
42,90 €
u motozem.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe