RSA Rider motociklističke hlače crne

RSA Rider motociklističke hlače crne

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hlače su izrađene od izdržljivog poliestera . Podstavljena prozračnom mrežicom . Uključeni su certificirani jastučići za koljena . Priprema za štitnike za kukove (ovi šti... Pročitaj cijeli opis
148,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi
Ponuda trgovine motozem.hr za proizvod RSA Rider motociklističke hlače crne. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02456898
Prijavi grešku
Hlače su izrađene od izdržljivog poliestera . Podstavljena prozračnom mrežicom . Uključeni su certificirani jastučići za koljena . Priprema za štitnike za kukove (ovi štitnici nisu uključeni). Vanjski TPU klizači na koljenima za još veću sigurnost. Ventilacijski zatvarači SUSTAVA ZRAKA HLAĐENJA osiguravaju optimalan protok zraka. Rastezljivi paneli osiguravaju udobnost tijekom kretanja. Zatvarači na dnu nogavica za lakše oblačenje. Praktičan i udoban povišen lumbalni dio. Uzice za izvlačenje za idealno pristajanje. Reflektirajući elementi za povećanje vidljivosti. Kratki patentni zatvarač koji omogućuje spajanje hlača na jaknu. Džepovi za spremanje sitnica. Elegantne hlače koje nude udobnost i sigurnost!
RSA Rider motociklističke hlače crne
RSA Rider motociklističke hlače crne
148,90 €
u motozem.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe