Motociklistička jakna SECA Avatar II crna rasprodaja

Motociklistička jakna SECA Avatar II crna rasprodaja

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
DuraTec™ materijal otporan na abraziju. Odvojiva Reissa® membrana prozračna i vodootporna. Membrana je otporna na vodeni stupac od 5000 mm. Potpuno uklonjivi toplinski iz... Pročitaj cijeli opis
169,00 € -30 %
118,30 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi
Ponuda trgovine motozem.hr za proizvod Motociklistička jakna SECA Avatar II crna rasprodaja. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02456A6A
Prijavi grešku
DuraTec™ materijal otporan na abraziju. Odvojiva Reissa® membrana prozračna i vodootporna. Membrana je otporna na vodeni stupac od 5000 mm. Potpuno uklonjivi toplinski izolacijski sloj opremljen 3D Bubble Mesh pločom na stražnjoj strani. Mrežasta podstava s prozračnom membranom jamči visoku udobnost korištenja. Membrana završena AirMesh oblogom. Ventilacijski sustav protoka zraka RespirAir+. 2 velika ventilacijska panela s patentnim zatvaračem i magnetima u predjelu prsa, 6 ventilacijskih otvora s patentnim zatvaračima za dovod/odvod zraka (2 na rukavima, 2 ispod pazuha, 2 na leđima). Udobni i sigurni certificirani štitnici EN1621-1 : 2012, Razina 2 na laktovima i ramenima u džepovima . Velcro džep omogućava postavljanje štitnika za kralježnicu. Fleksibilni paneli (laktovi, ramena, struk) za maksimalnu udobnost u položaju vožnje na motociklu. Specijalni fleksibilni vanjski štitnici za ramena (dvostruka zaštita). ReflexLite® reflektirajući elementi povećavaju pasivnu sigurnost motociklista. Mogućnost podešavanja opsega struka, rukava i manžeta za idealno pristajanje uz tijelo. Dva vanjska džepa, tri unutarnja džepa od kojih je jedan vodootporan za telefon. Poseban vodootporni džep na manšeti lijevog rukava za male predmete ili platnu karticu. Stražnji džep na boku s patentnim zatvaračem. Dugi patentni zatvarač za spajanje jakne s hlačama (360°). Može se izraditi u kompletu sa SECA Rayden III hlačama. AA certifikat jakne prema europskoj normi EN 17092-3:2019. Sofisticirana kratka jakna s mnogo značajki koje ćete cijeniti!
Motociklistička jakna SECA Avatar II crna rasprodaja
Motociklistička jakna SECA Avatar II crna rasprodaja
118,30 €
u motozem.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe