Ženska motoristička jakna Rebelhorn Rebel crno-fluo pink

Ženska motoristička jakna Rebelhorn Rebel crno-fluo pink

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Jakna je izrađena od 100% goveđe kože najviše kvalitete. Podstava s poliesterskom mrežastom podstavom koja odvodi vlagu i savršeno je prozračna. Jakna je ojačana KEVLAR® ... Pročitaj cijeli opis
349,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi
Ponuda trgovine motozem.hr za proizvod Ženska motoristička jakna Rebelhorn Rebel crno-fluo pink. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02458561
Prijavi grešku
Jakna je izrađena od 100% goveđe kože najviše kvalitete. Podstava s poliesterskom mrežastom podstavom koja odvodi vlagu i savršeno je prozračna. Jakna je ojačana KEVLAR® DUPONT™ aramidnim vlaknima na mjestima koja su sklona oštećenju. Jakna uključuje homologirane CE SAS-TEC štitnike za ramena i laktove (razina 2) i štitnike za leđa. Štitnici za laktove su podesivi po visini. Rastezljiva tkanina u 4 smjera na jakni osigurava maksimalnu udobnost i nesmetano kretanje. Kožne rastezljive ploče smještene na stražnjoj strani ramena, laktova i kukova također pomažu slobodnijem kretanju. Perforacija za bolju prozračnost. Dvostruki i trostruki šavovi. Ugodna završna obrada manžeta i ovratnika za maksimalnu udobnost. Dugi patentni zatvarač od 360° omogućuje kopčanje jakne uz hlače. 2 vanjska džepa, 4 unutarnja džepa, neoprenski džep za mobitel. Jakna je šivana u skladu sa CE standardom. Jakna koja će vas oduševiti ne samo svojim profinjenim dizajnom, već prije svega kvalitetom i visokom razinom sigurnosti! DuPont™ i Kevlar® zaštitni su znakovi i registrirani zaštitni znakovi tvrtke EI du Pont de Nemours and Company.
Ženska motoristička jakna Rebelhorn Rebel crno-fluo pink
Ženska motoristička jakna Rebelhorn Rebel crno-fluo pink
349,90 €
u motozem.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe