Zračni jastuk za motocikle HELITE Airbag Off Road Dakar

Zračni jastuk za motocikle HELITE Airbag Off Road Dakar

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Prozračna, ultra izdržljiva i elastična tkanina koja se savršeno prilagođava tijelu i rasteže kada je napuhana. Prsluk koristi tehnologiju elektroničkih zračnih jastuka –... Pročitaj cijeli opis
1.125,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi
Ponuda trgovine motozem.hr za proizvod Zračni jastuk za motocikle HELITE Airbag Off Road Dakar. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02458E27
Prijavi grešku
Prozračna, ultra izdržljiva i elastična tkanina koja se savršeno prilagođava tijelu i rasteže kada je napuhana. Prsluk koristi tehnologiju elektroničkih zračnih jastuka – senzori integrirani u prsluk prate kretanje vozača u stvarnom vremenu. Štiti vitalne dijelove tijela – vratne kralješke, prsa, trbuh, kralježnicu i leđa. TURTLE tehnologija - pojačana zaštita leđa i bolja raspodjela sile udarca. 2 male svjetleće piro bombe (50 cc) integrirane su u stražnji dio prsluka. Veliki volumen zaštite - 14 l. Ultra brza infiltracija za 80 ms. Brzo ponovno aktiviranje zračnog jastuka unutar nekoliko minuta. Na poleđini se nalazi džep za Camel bag. Prsluk uključuje rukave koji se mogu skinuti i koji su opremljeni štitnicima za ramena i laktove. Prsluk sa zračnim jastukom za terensku vožnju opremljen je s 2 neovisne bombe. Stoga nije potrebno stati i promijeniti bombu nakon prvog napuhavanja, već se vozač odmah može ponovno pokrenuti. Elektronički sustav automatski prebacuje između prazne i pune baterije. Kada su oba cilindra prazna, zračni jastuk upozorava na to svjetlosnim i zvučnim signalom. Jednostavan sustav razmjene traje samo nekoliko minuta. Na prednjoj strani prsluka nalazi se daljinski gumb koji vam omogućuje uključivanje i isključivanje aibraga i provjeru njegovog radnog statusa. Prsluk koristi tehnologiju pasivne zaštite: UFO body guard ultralight 2.0. Zračni jastuk je opremljen sljedećim zaštitnicima: - Štitnik za prsa Kenny (Pare Pierres Mission) EN 1621-3: 2018 razina 2 - štitnik za ramena i laktove SAS-TEC razine 2 - SAS-TEC zaštita za leđa razine 1 Zračni jastuk testiran u ekstremnim uvjetima tijekom utrke Dakar.
Zračni jastuk za motocikle HELITE Airbag Off Road Dakar
Zračni jastuk za motocikle HELITE Airbag Off Road Dakar
1.125,00 €
u motozem.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe