EkoMedica 100% sok brusnica, 1000 ml

EkoMedica 100% sok brusnica, 1000 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
EkoMedica 100% sok brusnica, 1000 ml Opis proizvoda Sok od brusnice pomaže u zacjeljivanju rana i ublažavanju bolova. Pomaže u sprječavanju upale mokraćnog sustava, sprje... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vitaherbals.hr ponudi
Ponuda trgovine vitaherbals.hr za proizvod EkoMedica 100% sok brusnica, 1000 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0245EA93
Prijavi grešku
EkoMedica 100% sok brusnica, 1000 ml Opis proizvoda Sok od brusnice pomaže u zacjeljivanju rana i ublažavanju bolova. Pomaže u sprječavanju upale mokraćnog sustava, sprječava nastanak bubrežnih kamenaca i povećava imunitet organizma. Održavanje normalne bakterijske flore u području urinarnog trakta spriječit će ponavljanjeinfekcije. Kisela sredina uništava bakterije. Briga o zdravlju urogenitalnog sustava prevencija je protiv bolesti poput zatajenja bubrega ili bubrežnih kamenaca. Brusnica je prirodni izvor flavonoida, antioksidansa, antocijana, vitamina C, B1, B2, PP, pektina, provitamina A, vlakana, željeza, kalija , kalcij i magnezij. Flavonoidi u voću doprinose pravilnom funkcioniranje kardiovaskularnog sustava. Obsah proantocijanidina (PAC) u brusnicama uzrokuje da se bakterije ne zarobe u organizmu i isperu mokraćom, što sprječava upalu mjehura i bubrega.Proizvod je bez dodanog šećera. Spektar učinaka Podržava imunološki sustavBlagotvorno djeluje na bubrege i mokraćne kanalePomaže kod bolnih menstruacija DoziranjePiti 25 ml 1-2 puta dnevno najmanje pola sata prije jela. Prije svake upotrebe protresti. Maksimalna dnevna doza (50 ml) sadrži 50 ml soka od brusnice 120 mg vitamina C, što predstavlja 150% DDD*. Informacije o ProizvoduSastav:sok od brusnice (Vaccinium macrocarpon) , askorbinska kiselina (vitamin C) 120 mg u 50 ml. PasteriziranoDoziranje:25 mlSadržaj paketa1000 mlBroj doza u pakiranju40UpozorenjeOvaj proizvod ne služi kao zamjena za raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece! Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti! Trudnice i dojilje prije upotrebe trebaju se posavjetovati s liječnikom. SkladištenjeČuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku, potrošiti unutar 21 dana od otvaranja. Zaštititi od mraza i izravne sunčeve svjetlosti. Proizvedeno u EU.
EkoMedica 100% sok brusnica, 1000 ml
EkoMedica 100% sok brusnica, 1000 ml
18,90 €
u vitaherbals.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe