Stolica na valjke - 48 - 61 cm - 120 kg - crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Rolo stolac PHYSA COMO BLACK ističe se sofisticiranim dizajnom i robusnom izradom. Svojim udobno tapeciranim sjedalom omogućuje ugodan položaj sjedenja, opušta mišiće i p... Pročitaj cijeli opis
75,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

8 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Stolica na valjke - 48 - 61 cm - 120 kg - crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0245EB83
Prijavi grešku
Rolo stolac PHYSA COMO BLACK ističe se sofisticiranim dizajnom i robusnom izradom. Svojim udobno tapeciranim sjedalom omogućuje ugodan položaj sjedenja, opušta mišiće i pruža trajno olakšanje kralježnici. Zahvaljujući materijalima koji se lako održavaju, visokokvalitetnoj izradi i okretnim kotačićima s glatkim pokretom, ovaj je stolac izdržljiv i fleksibilan u uporabi. Radna stolica opremljena je robusnom metalnom bazom s pet glatkih kotača koji se okreću za 360°. Oni znatno olakšavaju guranje ili povlačenje stolca, bilo u poslovnim ili privatnim prostorima. U isto vrijeme, pet stopa daje stolici stabilnost. Ne samo da se glatki kotači okreću, već se i cijeli stolac okreće oko vlastite osi. Što je posebno korisno kada radite posao koji zahtijeva mobilnost. Visina stolice na kotrljanje može se brzo i jednostavno namjestiti između 48 i 61 cm. Za podešavanje visine sjedala jednostavno gurnite ručicu ispod sjedala u odgovarajućem smjeru. Učinkovita pneumatska opruga omogućuje glatko pomicanje sjedala gore-dolje. Maksimalna nosivost stolca od 120 kg čini ga praktičnim suputnikom na poslu ili kod kuće. Navlaka od imitacije kože uredskog stolca otporna je na tekućine i prašinu, što je čini vrlo otpornom i lakom za čišćenje. Kombinacija kromiranog čelika i crne navlake daje stolcu na kotrljanje moderan i atraktivan izgled. Okretnu stolicu možete lako pomicati svojim nogama bez upotrebe ruku. To ostavlja vaše ruke slobodne za masažu ili tretman.
Stolica na valjke - 48 - 61 cm - 120 kg - crna
Stolica na valjke - 48 - 61 cm - 120 kg - crna
75,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe