BOBOVR BD2-1: Dvostruki punjač + baterija za M1PLUS i M2PLUS

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
BOBOVR BD2-1: Baterija + dupli punjačSet je kompatibilan s BOBOVR M1 PLUS i BOBOVR M2 PLUS.Komplet dizajniran za Oculus Quest 2 VR naočale.Produžite rad Oculus Quest 2 VR... Pročitaj cijeli opis
89,99 € -22 %
69,99 €
1-2 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 13:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Vortexvr.eu ponudi
Ponuda trgovine Vortexvr.eu za proizvod BOBOVR BD2-1: Dvostruki punjač + baterija za M1PLUS i M2PLUS. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX024673FB
Prijavi grešku
BOBOVR BD2-1: Baterija + dupli punjačSet je kompatibilan s BOBOVR M1 PLUS i BOBOVR M2 PLUS.Komplet dizajniran za Oculus Quest 2 VR naočale.Produžite rad Oculus Quest 2 VR naočala do 6 sati!PunjačZahvaljujući iznimno laganom dizajnu, stanicu možete ponijeti sa sobom na put.Punjač omogućuje istovremeno punjenje dvije B2 baterije.Praktično punjenje: Ukupna izlazna snaga stanice za punjenje podržava maksimalno 15 W. Svaki set B2 baterija može se u potpunosti napuniti za oko 3 sata.BaterijaBOBOVR B2 baterija je kompaktna baterija za brzo punjenje od 5200 mAh koja omogućuje rad naočala tijekom najzahtjevnijih i najdužih sesija virtualne stvarnosti.? Udobnost i praktičnost: Zbog male težine, baterija ne stvara nelagodu tijekom korištenja.? Težina: Teži samo 140 g.? Brza montaža i demontaža? Magnetni priključakProizvod je kompatibilan s BOBOVR M1 PLUS i BOBOVR M2 PLUS.
BOBOVR BD2-1: Dvostruki punjač + baterija za M1PLUS i M2PLUS
BOBOVR BD2-1: Dvostruki punjač + baterija za M1PLUS i M2PLUS
69,99 €
u Vortexvr.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe