Revit! Massif Red XL Rukavice

Rev'it! Massif Red XL Rukavice

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ponesite rukavice s kratkim manžetama, serije DIRT, Massif sa sobom na svoju sljedeću off-road avanturu i uživajte u udobnos... Pročitaj cijeli opis
52,10 € -6 %
48,90 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
56,80 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u 1 - 1 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o motozem.hr ponudi

Proizvođač
Boja
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX024692EB
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ponesite rukavice s kratkim manžetama, serije DIRT, Massif sa sobom na svoju sljedeću off-road avanturu i uživajte u udobnosti i slobodi ovog para zaštite za ruke koja dobro pristaje. Idealno za toplije vrijeme, ruke vozača ostaju hladne zahvaljujući stalnom protoku hladnog zraka koji struji kroz PWR|Stretch mrežasti materijal na gornjoj strani rukavica. Ove CE-certificirane i dobro prozračene rukavice također su opremljene manžetom od neoprena; pazeći da pijesak ili voda ne uđu tijekom vožnje stazama. U oklopu, Massif rukavice imaju fleksibilni TPR štitnik za zglobove koji štite zglobove i prste. Priložena tkanina Clarino, koja osigurava čvrsto držanje na upravljaču, daje vozačima prianjanje koje traže. Prilagodljivost: Rastezljiva tkanina na poleđini Rastegnuti na prstima Istezanje u palcu Zatvaranje: Zatvaranje na kuku i petlju Narukvica Oblaganje: Bez obloge Značajke: Flaster za držanje na dlanu Flaster za držanje napravljen je s teksturiranim uzorkom za pružanje vrhunskog držanja. Povucite jezičak Pričvrstite jezičak za povlačenje na manšeti i hladan vjetar će biti spriječen da uđe u rukav, držeći vaše ruke u zoni udobnosti. Ventilacija: Potpuno ventilirana mreža Zaštita: Klizač za dlan od EVA pjene PWR|Štit na dlanu PWR|Shield je stvoren jedinstvenom tehnikom pletenja koja rezultira tkaninom s nenadmašnom razinom otpornosti na rezove, trganje i abraziju. Zglob za palac od kaljene pjene Materijal vanjske školjke: Clarino PWR|Raztegljiva mreža Certifikacija: Ove su rukavice certificirane prema normi EN 13594, objavljenoj 2015. i postigle su ocjenu razine 1.
Rev'it! Massif Red XL Rukavice
Rev'it! Massif Red XL Rukavice
48,90 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe