Apple iPhone 6S - Baterija 616-00036 1715mAh HQ

Apple iPhone 6S - Baterija 616-00036 1715mAh HQ

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Baterija za Apple iPhone Baterije označene kao Aftermarket PRO proizvode treće strane, a ne izravno proizvođač uređaja. Ove baterije odlikuju se kvalitetom treće strane i... Pročitaj cijeli opis
11,44 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
17,39 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fixshop.hr ponudi
Ponuda trgovine fixshop.hr za proizvod Apple iPhone 6S - Baterija 616-00036 1715mAh HQ. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0246B7A6
Prijavi grešku
Baterija za Apple iPhone Baterije označene kao Aftermarket PRO proizvode treće strane, a ne izravno proizvođač uređaja. Ove baterije odlikuju se kvalitetom treće strane i unaprijed su testirane. Za razliku od potpuno odobrenih baterija, baterija Aftermarket PRO ne prikazuje informacije o stanju baterije na Apple uređajima. To može utjecati na mogućnost praćenja statusa i kapaciteta baterije tijekom vremena. Nakon zamjene baterije, na ekranu će se pojaviti poruka "Važna poruka". Poruka samo obavještava da je originalna baterija zamijenjena. Poruka nema utjecaja na performanse uređaja. 4 dana se prikazuje na zaključanom ekranu, zatim u postavkama. To je zbog činjenice da zamjenu nije odobrio Appleov službeni softver, a dio nije bio uparen s matičnom pločom. Kada zamijeniti bateriju? baterija je natečena uređaj se brzo isprazni uređaj se pregrijava uređaj se ne može napuniti do 100% uređaj netočno pokazuje stanje baterije Savjeti prije zamjene: Zamjenu dijelova treba izvršiti kvalificirana osoba. Za zamjenu su potrebni posebni alati . Provjerite funkcionalnost dijela prije zamjene. Prilikom zamjene obratite pozornost na lomljive dijelove konektora. Pokušajte zamijeniti dio u suhom okruženju bez prašine i bez izravne sunčeve svjetlosti. Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu tijekom zamjene. Ako imate pitanja, obratite nam se putem chata. Ako nemate iskustva u zamjeni sklopa zaslona, ??preporučujemo da svoj uređaj servisirate u servisnom centru.
Apple iPhone 6S - Baterija 616-00036 1715mAh HQ
Apple iPhone 6S - Baterija 616-00036 1715mAh HQ
11,44 €
u fixshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe