Licencirana guralica Mercedes-Benz SLS AMG - bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Iznenadite svog mališana i dajte mu ključeve njegovog vlastitog Mercedes-Benza. Predstavljena vožnja napravljena je po uzoru na legendarno vozilo popularne marke Mercedes... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena jučer u 3:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Avshop ponudi
Ponuda trgovine Avshop za proizvod Licencirana guralica Mercedes-Benz SLS AMG - bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0246E895
Prijavi grešku
Iznenadite svog mališana i dajte mu ključeve njegovog vlastitog Mercedes-Benza. Predstavljena vožnja napravljena je po uzoru na legendarno vozilo popularne marke Mercedes-Benz. Vrijedno je imati na umu da je solidno i prije svega precizno izrađena oprema temelj sigurnosti vašeg mališana, stoga vas potičemo da odaberete bijela kolica s prepoznatljivim logom. Automobil ne samo da kod vašeg djeteta razvija ljubav prema vožnji, već ga na ugodan način potiče na bavljenje tjelesnom aktivnošću.Predstavljeno mini vozilo u bijeloj boji dizajnirano je s pažnjom do najsitnijih detalja, što uvelike pridonosi pozitivnim osjećajima mladog vozača. Čvrsta, ali iznimno lagana i jednostavna konstrukcija jamči uspješnu igru ??dugi niz godina. Aerodinamičan oblik automobila bez oštrih rubova i njegova izrada od najkvalitetnijih materijala povećavaju njegovu otpornost na oštećenja.Vozilo za jednu osobu je lagano pa će se dijete moći odgurnuti nogama od tla bez gubitka velike količine energije. Upravljač na prednjoj strani proizvoda omogućit će djetetu da brzo razmišlja i odluči u kojem će smjeru ići. Igra s ovim autićem ne samo da će biti zabavna za vaše dijete, već će također pozitivno utjecati na njegov razvoj i zdravlje. Kretanje u kombinaciji sa zabavom zasigurno će privući vaše dijete satima.Ova dječja jahalica velika je pomoć i roditeljima jer olakšava organiziranje i trčanje dužih šetnji po susjedstvu ili putovanja. Sjedalo igračke Mercedes može se podići, a prostor ispod se može iskoristiti za pohranjivanje omiljenih igračaka vašeg mališana. Naslon za leđa spriječit će vaše dijete da se nagne unatrag.Dimenzije bijelog vozila za vožnju:- visina s volanom: 38 cm,- dužina: 60 cm,- širina: 22 cm.Dimenzije paketa:67 cm x 30 cm x 26 cmTežina s pakiranjem:3,49 kg
Licencirana guralica Mercedes-Benz SLS AMG - bijela
Licencirana guralica Mercedes-Benz SLS AMG - bijela
66,55 €
u Avshop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe