Proizvodi druge kategorije Kolica za čišćenje - na zaključavanje - 250 kg - 4 police - 2 najlonske vrećice

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Prostrana, okretna, sigurna: ulsonix kolica za čišćenje sve su u jednom alatu za učinkovito čišćenje zgrada. Na četiri police spremite sredstva za čišćenje, alat i sve št... Pročitaj cijeli opis
529,00 € -20 %
423,20 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

1 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Proizvodi druge kategorije Kolica za čišćenje - na zaključavanje - 250 kg - 4 police - 2 najlonske vrećice. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0246F51C
Prijavi grešku
Prostrana, okretna, sigurna: ulsonix kolica za čišćenje sve su u jednom alatu za učinkovito čišćenje zgrada. Na četiri police spremite sredstva za čišćenje, alat i sve što vam je potrebno za čišćenje. Bilo u hotelu, bolnici ili uredskom kompleksu - zahvaljujući robusnim, velikim kotačima i enormnoj nosivosti od 250 kg, kolica su posebno okretna i učinkovita pri čišćenju. Najvažnije alate kao što su četke, krpe ili košuljice možete spremiti na gornju policu kolica za čišćenje kako bi vam uvijek bili pri ruci. Odvojeni prostor olakšava organiziranje vašeg radnog alata, dok uzdignuti rub police sprječava da se pribor otkotrlja. Polica nosi ukupnu težinu od 50 kg. U međuvremenu, spremište ispod nudi mnogo prostora za sredstva za čišćenje i druge alate za čišćenje. Srednja polica može nositi teret do 25 kg, dok donji dio nosi do 50 kg. Ispod ormara postoji i otvoreni pretinac nosivosti 25 kg. Posebno praktično: vrata kolica za pranje rublja mogu se zaključati s dva ključa, tako da lako možete zaštititi otrovna sredstva za čišćenje i svoj radni alat od neovlaštenog pristupa. Ogromna nosivost i velik prostor za pohranjivanje olakšavaju čišćenje, jer možete staviti sav važan pribor na jedan uređaj i sigurno ga gurati kroz prolaze pomoću ergonomskih ručki. Imate puno pranja ili čišćenja? Tada su dvije vreće od 91,6 l sa strane kolica za čišćenje apsolutni spas. Materijal je otporan na kidanje i izdržljiv. Također se lako čiste sapunom i vodom. Možete jednostavno ukloniti sakupljeno rublje ili pune kante otvaranjem patentnih zatvarača na najlonskim vrećicama 44 x 26 x 80 cm. Svaka bočna polica nosi do 50 kg.
Proizvodi druge kategorije Kolica za čišćenje - na zaključavanje - 250 kg - 4 police - 2 najlonske vrećice
Proizvodi druge kategorije Kolica za čišćenje - na zaključavanje - 250 kg - 4 police - 2 najlonske vrećice
423,20 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe