Kinderkraft hranilica Fini 2 - Beige

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=NEFOHPQ]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
129,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
159,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Kinderkraft hranilica Fini 2 - Beige. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0247195D
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=NEFOHPQ]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Upoznajte jednu od najprodavanijih hranilica na tržištu - ovo je FINI 2, u potpuno novoj, osvježenoj verziji. Ovo je praktična hranilica 2 u 1 dizajnirana za djecu i njihovu udobnost. FINI 2 također je nastao kao odgovor roditeljima koji vole lijepe interijere. Šik i elegantan stil pruža široko sjedalo s udobnim naslonom presvučeno eko ??kožom. Hranilica je završena vitkim nogama od bukovog drveta. Kombinacija ovih materijala osvježit će svaki interijer i dat će mu lakoću i eleganciju.

FINI 2 pratit će Vaše dijete od prvih zajedničkih obroka, a zahvaljujući mogućnosti transformacije u hranilicu za starije dijete, ostat će dulje s Vama. Savršena je za učenje samostalnog jedenja - opremljena je podesivim, odvojivim pladnjem s uklonjivom pločom, koji ne samo da izgleda elegantno, već se i lako čisti od ostataka hrane. Hranilica također ima sigurnosne pojaseve s 5 točaka, protuklizne navlake za noge i praktičan oslonac za noge koji možete prilagoditi rastu djeteta.

Hranilica i stolica za igru

FINI 2 je 2 u 1 hranilica - djeca od moći će prve napraviti pokušaje samostalno jesti. A kada mališan malo poraste, lako možete odvrnuti noge i pretvoriti hranilicu u stolicu za igru, crtanje ili odmor.

Elegantna i univerzalna

FINI 2 je stvorena je da bude ukras Vašeg doma. Ima moderan, elegantan stil koji će se uklopiti u gotovo svaku sobu. Brzo će postati dio uređenja Vašeg stana. Prekrasne, šik presvlake od eko kože, u kombinaciji s vitkim nogama od bukovog drveta, izgledaju iznimno lagano i elegantno.

Prilagođena djetetu

Hranilica 2 u 1 ima podesivi pladanj s duplom pločom. Po potrebi možete oprati ploču pod tekućom vodom, a pladanj možete jednostavno postaviti na jednu od 3 razine, kako bi mališanu bilo udobno.

Komforni obroci i ugodna zabava

Udoban položaj je ključan za djecu i tijekom jela i tijekom igre. FINI 2 ima oblikovan naslon za leđa, duboko i široko sjedalo te praktičan oslonac za noge koji se lako podešava i postavlja tako da mališan može udobno nasloniti noge na njega. Dijete će moći zauzeti pravilan položaj tijekom obroka te igre: to će pozitivno utjecati na razvoj njegove kralježnice i leđnih mišića.

Sigurno učenje kako samostalno jesti obroke

Hranilica FINI 2 zaštitit će mališana podesivim pojasevima s 5 točaka i graničnikom između noge. Noge hranilice imaju neklizajuće navlake, što osigurava stabilnost i sigurnost. Također ne grebu pod.

Ručka na naslonu

Hranjenje bebe na jednom mjestu može biti izazov, pogotovo ako to želite kombinirati sa zajedničkim slavljem obroka. Zato FINI 2 ima posebnu ručku za nošenje na naslonu. Hranilicu možete pomicati jednom rukom.

Materijali:

pladanj: PP plastika
presvlaka sjedala: od eko kože
noge te oslonac za noge: drvo bukve

Za dob:

od do 5 godina

Kinderkraft hranilica Fini 2 - Beige
Kinderkraft hranilica Fini 2 - Beige
129,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe