CHICCO duda varalica Physio Mini Soft puna silikona 0-2m dječak 2 kom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Duda varalica Chicco PhysioForma Mini soft je najmanja i najlakša varalica varalica posebno dizajnirana za novorođenčad.

Izuzetno je mekan i nježan prema bebino... Pročitaj cijeli opis

8,28 € -1 %
8,19 €
-1 %8,28 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod CHICCO duda varalica Physio Mini Soft puna silikona 0-2m dječak 2 kom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02478746
Prijavi grešku

Duda varalica Chicco PhysioForma Mini soft je najmanja i najlakša varalica varalica posebno dizajnirana za novorođenčad.

Izuzetno je mekan i nježan prema bebinom licu. 100% silikon: higijenski i neuništiv materijal.

Dokazana istraživanja su pokazala da Chicco PhysioForma® dude varalice treniraju sve važne funkcije usne šupljine za zdrav rast: disanje, sisanje, gutanje, žvakanje i fonaciju.

Chicco Minisoft dizajniran je za još funkcionalniji zahvat, praktična rupa na stražnjoj strani omogućuje vam da ubacite prst unutra i držite dudu dok se beba opušta. Može se koristiti u kombinaciji s Chicco kopčama.

Mali i kompaktan
- Duda varalica PhysioForma® Mini soft 0-2m je najmanja i najlakša duda varalica talijanskog brenda Chicco. Njegove male dimenzije i kompaktan oblik, koji su dizajnirani tako da nos i brada ostanu slobodni, jamče maksimalno prihvaćanje od strane djece.

Mekani silikon
- Izrađen od ekstra mekanog i nježnog silikona za maksimalnu udobnost. Osim toga, duda ima posebnu baršunastu površinu, što je čini iznimno ugodnom i jamči visoku udobnost.

Zdravlje počinje u ustima
- Sve Chicco PhysioForma dude uvježbavaju sve važne funkcije usne šupljine za zdrav razvoj djece.

Physioforma®
- PhysioForma® predstavlja ekskluzivni anatomsko-funkcionalni oblik svih Chicco duda varalica, koji je dizajniran da pravilno podupire i stimulira sve vitalne funkcije usne šupljine tijekom sisanja uz zadržavanje fiziološkog položaja jezika - visoko na nepcu.

Anatomsko-funkcionalna duda varalica Chicco PhysioForma može odigrati ključnu ulogu u toj dinamici: ona pozitivno utječe na razvoj usne šupljine i njezine funkcije jer omogućuje pravilan položaj jezika, čime jamči skladan razvoj nepca i njegovu pravilnu i temeljita stimulacija.

Praktična kutija za sterilizaciju
- kutija za sterilizaciju koja se nalazi u pakiranju omogućuje dezinfekciju duda u mikrovalnoj pećnici čime se u samo 3 minute ukloni 99,9% mikroba

Paket sadrži 2 dude i torbicu za sterilizaciju Proizvedeno u Italiji Preporučena dob: 0-2 m


CHICCO duda varalica Physio Mini Soft puna silikona 0-2m dječak 2 kom
CHICCO duda varalica Physio Mini Soft puna silikona 0-2m dječak 2 kom
8,19 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe