MASAŽER Pretty Love Mini Stick Purple

MASAŽER Pretty Love Mini Stick Purple

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=CQ73FIA]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
Cijena s dostavom
18,69 €
Cijena je osvježena danas od 8:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Poklon pri kupnji iznad 60€

Više o Svijeterotike.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijeterotike.hr za proizvod MASAŽER Pretty Love Mini Stick Purple. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0247929E
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=CQ73FIA]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Masažer Mini Stick Purple: orgazmička čarolija u malom formatu

Doživite intenzivan užitak s Mini Stick masažerom u ljubičastoj boji. Ovaj kompaktni masažer nudi snažne vibracije i višestruke postavke brzine prema vašim željama. Izrađen od glatkog silikona i potpuno vodootporan, idealan je za mokre avanture. Napajaju ga 2 AAA baterije, tako da je uvijek spreman za akciju, bilo gdje i bilo kada. Savršen za nestašne noći kod kuće ili u pokretu!

Snažne vibracije za neograničeno zadovoljstvo

Postavke više brzina: Istražite višestruke brzine vibracija i dražite svoje bradavice, klitoris i osjetljive dijelove za dugotrajan užitak koji će vas natjerati da zakolutate očima u ekstazi.
Vibracije: Jake vibracije u glavi masažera savršene su za one koji žele istražiti orgazmičku igru ??i prepustiti se novim, uzbudljivim osjećajima.

Elegantan i praktičan dizajn

Mekani silikon: obložen glatkim silikonom, svilenkast je na dodir i siguran za kožu.
Vodootporan: Omogućuje korištenje pod tušem i lako se čisti

Spremni za užitak bilo gdje

Napajanje na baterije: za rad su mu potrebne samo 2 AAA baterije, tako da je uvijek spreman za punjenje vaših užitaka, bilo gdje i bilo kada.

Mini Stick masažer savršen je izbor za sve koji traže snažne i intenzivne užitke u kompaktnom obliku. S višestrukim postavkama brzine, snažnim vibracijama i elegantnim dizajnom, ovaj mini masažer savršen je za nestašne noći i istraživanje novih dimenzija užitka. Prepustite se čarobnim orgazmima.

MASAŽER Pretty Love Mini Stick Purple
MASAŽER Pretty Love Mini Stick Purple
14,99 €
u Svijeterotike.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe