Green Petfood InsectDog hypoallergen - 900 g

Green Petfood InsectDog hypoallergen - 900 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Idealna alternativa za sve pse, kojima se pojavljuju alergije i nepodnošljivosti prema uobičajenim hranama s mesom ili ribom: Green Petfood InsectDog sadrži 100% proteine... Pročitaj cijeli opis
7,29 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
11,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Green Petfood InsectDog hypoallergen - 900 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Starost psa
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02482DD0
Prijavi grešku
Idealna alternativa za sve pse, kojima se pojavljuju alergije i nepodnošljivosti prema uobičajenim hranama s mesom ili ribom: Green Petfood InsectDog sadrži 100% proteine kukaca, koji služe kao izvor vrijedne bjelančevine i masne kiseline. Budući da su se kukci dosada rijetko koristili u proizvodnji životinjske hrane, je ova hrana hipoalergena i podnose je čak i vrlo osjetljive životinje. Štoviše, uzgoj kukaca uzrokuje nisku emisiju CO2, tako da hrana podržava održiv i ekološki prihvatljiv način života. Pokraj proteina od kukaca, koji služe kao jedini životinjski izvor bjelančevine, sadrži ova suha hrana bez žitarica još povrće, vrijedno suncokretovo ulje i uravnoteženu mješavinu vitalnih tvari. Tako ova hrana opskrbljuje odraslog psa sa svim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima koji su mu potrebna za zdrav život. Proizvedeno s najboljim sastojcima i bez umjetnih aroma, bojila i konzervansa. Ekološki smislena poslastica za moderna pseća kućanstva! Green Petfood InsectDog hipoalergena hrana u pregledu: Hipoalergena suha hrana za odrasle pse 100% proteini kukaca: jedini izvor životinjske bjelančevine, prikladno za pse s alergijama i nepodnošljivosti prema drugim životinjskim proteinima Održivo: Uzgoj kukaca uzrokuje manje emisije CO2 nego uobičajeno stočarstvo Smislena alternativa: budući da se kukci dosada nisu koristili u proizvodnji životinjske hrane, gotovo se ne pojavljuje nepodnošljivosti, pokraj vrijednog proteina sadrži hipoalergena hrana i vrijedne masne kiseline Bez žitarica: s krumpirima i graškom Grašak služi kao prirodni izvor aminokiselina Vitalnost: uravnotežen profil hranjivih tvari s povrće, suncokretovim uljem, vitaminima, mineralima i elementima u tragovima Bez istraživanja na životinjama, genetski modificiranih sirovina, umjetnih aroma, bojila i konzervansa Ekološko pakiranje: od papira Zelena filozofija poduzeća: Green Petfood podupire društvene i ekološke projekte Made in Germany Zašto kukci? Kukci... nude idealnu osnovu za hipoalergenu hranu, jer predstavljaju rijetko korišteni i kvalitetni izvor proteina u hrani za pse su u usporedbi s mnogim ostalim životinjskim izvorima proteina vrlo održiva alternativa, jer njihov uzgoj uzrokuje znatno manje ispuštanje CO2 dostavljaju psu ne samo kvalitetni protein, nego i vrijedne masne kiseline
Green Petfood InsectDog hypoallergen - 900 g
Green Petfood InsectDog hypoallergen - 900 g
7,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe