Ekonomično pakiranje Lukullus Organic 12 x 800 g Adult govedina s jabukom (bez glutena)

Ekonomično pakiranje Lukullus Organic 12 x 800 g Adult govedina s jabukom (bez glutena)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Novi ekološki asortiman tvrtke Lukullus sada donosi jedinstveni prirodni gurmanski okus hrane Lukullus ekološke kvalitete. Lukullus Bio oslanja se na najbolje sastojke iz... Pročitaj cijeli opis
68,98 € -4 %
65,99 €
2-4 dana
-4 %68,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje Lukullus Organic 12 x 800 g Adult govedina s jabukom (bez glutena). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Starost psa
Težina pakiranja (kg)
0.8
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02484EEB
Prijavi grešku
Novi ekološki asortiman tvrtke Lukullus sada donosi jedinstveni prirodni gurmanski okus hrane Lukullus ekološke kvalitete. Lukullus Bio oslanja se na najbolje sastojke iz prirode i ekološkog uzgoja: svježe voće i povrće, pomiješano s vrlo kvalitetnim mesom i uljima, obogaćuje obroke vašeg psa. Oduševite psa recepturama bez glutena koji se temelje na jednom izvoru proteina kao savršenim izborom za lako probavljivu ekološku prehranu. Proizvodi Lukullus Organic uravnotežene su i fino usklađene mješavine sočne ekološke govedine, piletine ili puretine, u kombinaciji s ekološkim voćem i ekološkim povrćem. Ovaj je jelovnik prava poslastica i sadržava sve važne vitamine, minerale i elemente u tragovima koji su psu potrebni za cjelovitu, prirodnu i lako probavljivu prehranu. Receptura je bez glutena i stoga je pogodna također za pse osjetljive na hranu. Nekoliko kapi lanenog ulja, bogatog omega-3 masnim kiselinama, zaokružuje ovu ukusnu recepturu. Naši sastojci visoke kvalitete potječu iz ekološkog uzgoja i regionalne proizvodnje te se prerađuju u obiteljskom poduzeću u Gornjoj Bavarskoj. Lukullus Organic hrana za pse - u pregledu: sirovine visoke kvalitete, po mogućnosti certificirane ekološke kvalitete vrlo dobro podnošljivo: receptura bez glutena visok udio ekološke govedine, ekološke piletine ili ekološke puretine, u kombinaciji s ekološkim voćem i ekološkim povrćem proizvodnja s neutralnim udjelom CO2 u obiteljskom poduzeću u Gornjoj Bavarskoj najviši zahtjevi u pogledu ekološke kvalitete i etike bez dodanog šećera, boja i konzervansa Potpuna hrana za odrasle pse svih pasmina i veličina. Lukullus: gurmanski okus prirode. Kliknite ovdje kako biste saznali više o ekološkom asortimanu Lukullus bez glutena: Pute mit Zucchini (glutenfrei) Huhn mit Karotte (glutenfrei) Rind mit Apfel (glutenfrei)
Ekonomično pakiranje Lukullus Organic 12 x 800 g Adult govedina s jabukom (bez glutena)
Ekonomično pakiranje Lukullus Organic 12 x 800 g Adult govedina s jabukom (bez glutena)
65,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe