LIEBHERR FNb 425i Prime NoFrost Samostojeći ormar za zamrzavanje s NoFrost sustavom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Nema mraza



Kada otvorite ladicu zamrzivača, želite vidjeti smrznutu hranu, a nikako led ili slanu hranu. Funkcija NoFrost štiti odjeljak zamrzivača od... Pročitaj cijeli opis

1.324,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 12:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod LIEBHERR FNb 425i Prime NoFrost Samostojeći ormar za zamrzavanje s NoFrost sustavom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02486D9E
Prijavi grešku

Nema mraza



Kada otvorite ladicu zamrzivača, želite vidjeti smrznutu hranu, a nikako led ili slanu hranu. Funkcija NoFrost štiti odjeljak zamrzivača od neželjenog zaleđivanja koje troši puno energije, a uz to je i rasipno. NoFrost znači: Više nikada nećete gubiti trud i vrijeme na odmrzavanje, imat ćete više vremena za druge stvari, a ujedno ćete i uštedjeti novac.


Integrirani SmartDeviceBox



Iako se vaš uređaj nalazi u kuhinji, po želji se u svakom trenutku može spojiti na internet: integrirani SmartDeviceBox uređaj otvara vrata svim prednostima pametnog doma. Jednostavno ga priključite, uključite i povežite svoj Liebherr uređaj s internetom putem WLAN-a.


Bijela



Jednostavan, klasičan, visokokvalitetan: sa svojom sjajnom bijelom lakiranom površinom Liebherr uređaj se posebno dobro uklapa u čisti okoliš - i ostaje bezvremenski, lijep i funkcionalan bez obzira na trendove i modu. Bijela površina je robusna i laka za čišćenje. Kako bi vaš uređaj Liebherr ostao lijep kao što je bio mnogo godina.


Ekran na dodir



Samo pomaknite prst i uređaj Liebherr će vas poslušati: zaslon osjetljiv na dodir čini upravljanje vašim hladnjakom intuitivnim i dječjom igrom. Samo dodirnite zaslon u boji i odaberite funkcije poput "SuperCool". Na isti način možete regulirati i temperaturu. A kada ne koristite ekran? Tada se prikazuje stvarna temperatura.


EasyTwist-Ice



Bilo na ljetnom danu ili na zabavi: zahvaljujući funkciji EasyTwist-Ice, možete brzo i jednostavno pripremiti zalihu kockica leda - bez stalnog priključka za vodu. Jednostavno napunite spremnik vodom, pustite da se zamrzne i olabavite posljednje kockice leda jednostavnim okretanjem - i spremni ste za posluživanje hladnih pića. EasyTwist-Ice lako se čisti i osigurava da je proizvodnja kockica leda uvijek higijenska.


EasyOpen



Da li znaš ovo? Kad svoje namirnice stavite u zamrzivač, shvatite da ste nešto zaboravili i morate snažno povući da ponovno otvorite vrata. To vam se više neće dogoditi s Liebherr uređajem: zahvaljujući EasyOpen funkciji, vrata se mogu udobno i jednostavno otvoriti nekoliko puta zaredom.


Ručka štapa (s integriranim mehanizmom za otvaranje)



Jednostavno otvaranje: Praktična i elegantna ručka s ugrađenim mehanizmom za otvaranje omogućuje otvaranje vrata uređaja bez napora - čak i ako ih otvorite nekoliko puta zaredom. Elegantne ručke minimalističkog dizajna dodatno privlače poglede na hladnjak.


InteriorFit



Nadopunite puristički dizajn u svojoj kuhinji: naši hladnjaci savršeno pristaju u nišu duboku 60 cm. Samo vrata strše na određeni način i omogućuju optimalan pristup udubljenju i ručki. Fokus je uvijek na vašoj kuhinji - vaš Liebherr uređaj je središte i vrhunac.


Koncept podnožja



Vaš hladnjak mora biti snažan i udoban – ali i održiv? Onda je Liebherr uređaj stvoren za vas. Jer zahvaljujući BluPerformance tehnologiji, može sve: nudi dodatni volumen i kapacitet hlađenja, ali troši iznimno malo energije. Slušaj: gotovo ništa ne čuješ. Zato što je vaš uređaj Liebherr iznimno tih unatoč svojim visokim performansama.


SuperSilent



Psssst — slušajte pažljivo: vaš Liebherr uređaj je toliko tih da morate napregnuti uši da biste ga uopće čuli. Kako je ovo moguće? Rashladne komponente poput kompresora, ventila, ventilatora i isparivača optimizirane su i savršeno usklađene. Tako da u svojoj kuhinji čujete samo ono što želite čuti.


LED rasvjeta zamrzivača



Otvorite li ladice u Liebherr zamrzivaču, razveselit će vas ne samo pogled na hranu, već i atraktivna rasvjeta: za to su zadužene snažne, izdržljive i ekološki prihvatljive LED diode. Rasvjeta dodatno olakšava pregled sadržaja, a ujedno je neobičan dizajnerski element.


Prikaz stanja



Želite li znati je li sve u redu s vašim uređajem? Zahvaljujući ugrađenom prikazu statusa na vratima uređaja, to možete vrlo brzo vidjeti ili čuti. Plavo svjetlo signalizira: Sve je u redu. U slučaju drugačijeg stanja, displej svijetli i treperi crveno, a dodatno se oglašava zvučni signal.


SpaceBox



Također možete pohraniti "velike stvari" u svoj Liebherr stroj: jer XL purica ili višeslojna sladoledna torta jednostavno trebaju više prostora. Za takve slučajeve vaš uređaj ima Liebherr SpaceBox: s velikom visinom od 250 mm, nudi puno dodatnog prostora, čak i za veliku smrznutu hranu. I pomaže vam s fleksibilnom pohranom.


FrostProtect



Nisu svi zamrzivači postavljeni u grijani prostor – neki su iu hladnim garažama ili šupama. Dobro je što je vaš uređaj Liebherr dobro pripremljen za ovako hladno okruženje: sve komponente su dizajnirane za temperaturu okoline do -15 °C i osiguravaju pravilan rad.


Ušteda energ

LIEBHERR FNb 425i Prime NoFrost Samostojeći ormar za zamrzavanje s NoFrost sustavom
LIEBHERR FNb 425i Prime NoFrost Samostojeći ormar za zamrzavanje s NoFrost sustavom
1.324,00 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe