vidaXL Podesiva Klupa za Vježbanje s Više Pozicija

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova visokokvalitetna višenamjenska sprava za trbušnjake je opremljena sa sjedalom i naslonom, a savršena je oprema za one koji vole vježbanje kod kuće. Naslon za leđa pod... Pročitaj cijeli opis
153,56 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 16:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Podesiva Klupa za Vježbanje s Više Pozicija. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (cm)
125 cm
Max. opterećenje uređaja (u kg)
100 kg
Širina (cm)
35 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003E3ABD
Prijavi grešku
Ova visokokvalitetna višenamjenska sprava za trbušnjake je opremljena sa sjedalom i naslonom, a savršena je oprema za one koji vole vježbanje kod kuće. Naslon za leđa podržava leđa i ramena, dok vježba pregibanja nogu trenira bedra i noge. Ova višenamjenska sprava omogućuje učinkovito vježbanje ukupnog tijela. Klupa ima čvrsti čelični okvir, tako da je vrlo stabilna i izdržljiva. Podstavljeno sjedalo je vrlo udobno. Opremljena je s mnogim prilagodljivim ručicama, tako da ponudi Vam različite kutove za vježbanje.
vidaXL Podesiva Klupa za Vježbanje s Više Pozicija
vidaXL Podesiva Klupa za Vježbanje s Više Pozicija
153,56 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe