Feliway raspršivač ili sprej za okolinu - zamjenska bočica 48 ml

Feliway raspršivač ili sprej za okolinu - zamjenska bočica 48 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Miris FELIWAY spreja smiruje mačke pod stresom i gradi povjerenje u neobičnim situacijama. Na primjer kod selidbe, u transporteru, pri promjeni namještaja u domu ili novi... Pročitaj cijeli opis
28,99 € -20 %
23,19 €
2-4 dana
-20 %28,99 €
s dostavom 24,68 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,68 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Feliway raspršivač ili sprej za okolinu - zamjenska bočica 48 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003E5330
Prijavi grešku
Miris FELIWAY spreja smiruje mačke pod stresom i gradi povjerenje u neobičnim situacijama. Na primjer kod selidbe, u transporteru, pri promjeni namještaja u domu ili novim predmetima kao i u gladnoj, neobičnoj okolini ovaj umjetni feromon daje Vašem nesigurnom tigriću osjećaj sigurnosti i zaštićenosti. FELIWAY je dostupan kao sprej ili kao raspršivač za utičnicu. Mačke stvaraju u žlijezdi na bradi miris, takozvani feromon okoline - lični feromon F3-frakcije. Kada se mačke osjećaju dobro, prijateljski označavaju ovim feromonom predmete i zidove. U nepoznatom okruženju ili stresnim situacijama nedostaje ovaj transmiter - kao posljedica mačke često reagiraju uplašeno ili čak agresivno. Stoga često koriste Vaš dom kao mačji toalet ili grebu namještaj i zidove, kako bi podijelile svoje nezadovoljstvo. Katzen bilden in einer Drüse am Kinn einen Duftstoff, das sogenannte Umgebungspheromon - ein S FELIWAY proizvodima možete jednostavno pomoći Vašoj mački, čak i u teškim situacijama ostati smirena. Sintetička imitacija prirodnog feromona signalizira Vašoj šapici da se nalazi u sigurnom i pouzdanom okruženju. FELIWAY kao raspršivač se jednostavno umetne u utičnicu i raspršuje feromone u cirkulirajućem zraku prostorije na površini od oko 50–70 m2. Uključena bočica ima domet od otprilike 1 mjeseca. Sprej za okolinu se može ciljano koristiti na posebno kritičnim točkama, koje Vaš tigrić pokušava označiti mokraćom ili grebanjem S praktičnim transportnim sprejem sljedeći izlet u često nevoljenom transporteru postaje ugodno iskustvo. Transportni sprej zahvaljujući svojom praktičnom veličinom stane u svaku torbu i čak i na putu brine za opuštanje i zdravlje. Važna napomena: Molimo koristite Feliway zamjenske bočice od 48 ml za 30 dana isključivo za okrugle ljubičaste i bijele raspršivače. Odgovarajuće zamjenske bočice su ubrzo ponovno dostupne u zooplus-u. Zbog različitih tehnologija zamjenske bočice kutnog, bijelog raspršivača (prethodni model) i okruglog ljubičastog/bijelog raspršivača nisu kompatibilne! FELIWAY u pregledu: Sadrži sintetičku imitaciju F3 feromona (=feromon okoline) mačke Dostupan kao raspršivač za utičnicu, kao pojedinačan sprej i čak u praktičnom malom formatu za putovanja Idealno korištenje FELIWAY je jedan tjedan prije stresne situacije i nastavak u roku od najmanje 4 tjedana Kod željene promjene ponašanja mačke koristiti FELIWAY još najmanje 2 tjedna nakon završetka neželjenog ponašanja Prilagođen i za trajno korištenje Smanjuje stres i stvara sigurnost i zdravlje u nepoznatim situacijama Pomaže u sprječavanje agresivn
Feliway raspršivač ili sprej za okolinu - zamjenska bočica 48 ml
Feliway raspršivač ili sprej za okolinu - zamjenska bočica 48 ml
23,19 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe