AUNA jukebox GRACELAND XXL BT

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
auna Graceland XXL jukebox svaku će prostoriju pretvoriti u američki restoran ili bar sa stilom. Dizajn uređaja inspiriran je 50-im godinama, ali upotpunjen modernim mogu... Pročitaj cijeli opis
846,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod AUNA jukebox GRACELAND XXL BT. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Daljinski upravljač S njime možete upravljati uredajem iz naslonjaca. Neke od cestih funkcija su volumen, direktoriji , izbor glazbe itd..
da
Izmjenjivač CD-a Mjenjac omogucava da u glazbenu liniju stavite više CD-ova.
ne
Kazetofon Ako uredaj ima uzgraden kazetofon, možete slušati glazbu sa kazeta, inace ne.
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003F2AFB
Prijavi grešku
auna Graceland XXL jukebox svaku će prostoriju pretvoriti u američki restoran ili bar sa stilom. Dizajn uređaja inspiriran je 50-im godinama, ali upotpunjen modernim mogućnostima reprodukcije.

Ugrađeni FM/AM radioprijemnik s ručnim pretraživanjem stanica uz pomoć frekvencijske ljestvice naglašava dašak originalnosti. Moderna konekcija pak počiva u USB i SD slotovima zahvaljujući kojima je na uređajima moguće puštati MP3 naslove s USB-a i SD karata.

Apsolutna je prednost ovog jukeboxa ugrađeno bluetooth sučelje uz pomoć kojeg ćete jednostavno priključiti pametni telefon, tablet ili notebook.

Posredstvom 3,5-mm jack AUX ulaza na stražnjoj strani, na jukebox je moguće priključiti ostale uređaje, kao što su, primjerice, CD player ili računalo. Cinch ulazi omogućuju priključenje dodatnih zvučnika, eventualno pojačala ili miks-pultova.

Graceland XXL sadržava i CD mehaniku za reprodukciju CD-a/CD-MP3-ja.

Na svijetloj drvenoj konstrukciji, uređenoj do posljednjeg detalja, ističu se dekorativni elementi od kroma. Četiri nožice s gumenim podlošcima pod štite od oštećenja. Na jukeboxu je i autentično LED osvjetljenje s dvije svjetlosne varijacije: statično svjetlo i izmjenjivanje boja.

Daljinski će se upravljač pobrinuti za lako upravljanje uređajem.
AUNA jukebox GRACELAND XXL BT
AUNA jukebox GRACELAND XXL BT
846,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe