BRAUN brijaći aparat 3000

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Brand: Braun Punjiva Ni-MH baterija: Baterija se napuni u roku od sat vremena te može pružiti do 45 minuta brijanja, dok je brzo 5-minutno punjenje dostatno za 1 brijanje... Pročitaj cijeli opis
47,40 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
50,40 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod BRAUN brijaći aparat 3000. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Broj brijaćih glava
1
Fleksibilna glava za brijanje Da li se glave na brijacu krecu u razlicitim smjerovima. Brijac sa takvim glavama omogucava bolje brijanje.
ne
Kabel
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX004713D2
Prijavi grešku
Brand: Braun Punjiva Ni-MH baterija: Baterija se napuni u roku od sat vremena te može pružiti do 45 minuta brijanja, dok je brzo 5-minutno punjenje dostatno za 1 brijanje. Uređaj ima LED zaslon s 2 razine koji javlja kada je baterija pri kraju. Tehnologija mikročešljića: Hvata i usmjerava više dlačica prema dijelovima za podrezivanje donoseći izvanredne rezultate na 3-dnevnim bradama i smanjujući pojavu osipa na koži uslijed brijanja. Trostruki sustav podrezivanja dlačica: Tri neovisna elementa za podrezivanje pojedinačno se prilagođavaju svakoj konturi lica, podrezujući istodobno, u jednom potezu, i duge i kratke dlačice. Značajke: 100% periv pod vodom. Testiran je standard vodootpornosti IPX7. Brijaći aparat može podnijeti do 5 m uranjanja u vodu za lako čišćenje pod tekućom vodom.. Rad s i bez kabela. Pruža fleksibilnost i osigurava da ama baš nikada ne ostanete bez napajanja. Braun preporučuje zamjenu mrežice brijača i bloka noža svakih 18 mjeseci kako biste svakoga dana uživali u savršenom brijanju. U tih 18 mjeseci vaš će brijaći aparat obrijati oko 6.000.000 dlačica. Pri ostvarivanju te dojmljive zadaće dijelovi za podrezivanje će se postupno istrošiti pa vaše brijanje više neće biti tako temeljito i ugodno kao na početku. Ergonomsko hvatište: Posebno osmišljeno gumirano hvatište osigurava sigurno rukovanje, čak i pod vodom. SensoFoilTM: Za učinkovito i temeljito brijanje. Optimizirana mrežica lakše podrezuje dlačice, a istodobno je izvanredno nježna prema koži.
BRAUN brijaći aparat 3000
BRAUN brijaći aparat 3000
47,40 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe