Protiv glodanja vaših nasada i raslinja

Protiv glodanja vaših nasada i raslinja

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Certosan

zaštita od glodanja

Opaenito Ošteaenja drveaa koja nastaju griženjem i glodanjem od strane jelena i srna u mladica dovode do uraštavanja u obujam, te uzro... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00499D1C
Prijavi grešku
Certosan

zaštita od glodanja

Opaenito Ošteaenja drveaa koja nastaju griženjem i glodanjem od strane jelena i srna u mladica dovode do uraštavanja u obujam, te uzrokuju promjene u naeinu života i okolišu.

Cilj Razviti proizvod koji

ae štititi mladice i drveae od jelena, srna i zeeeva, je neškodljiv prema okolišu, odnosno ne uzrokuje štetu u zraku, vodi i zemlji, može biti primjenjen ciljano i praktieno, eak i na teško dostupnim lokacijama, je ekonomiean i ima dugu djelotvornost.

Rješenje

CERTOSAN je proizvod baziran na elementarnim biološkim proteinima, mastima i soli.
CERTOSAN nudi dugotrajnu zaštitu, a nakon toga se u potpunosti raspada do biološke tvari. CERTOSAN može biti primjenjen na raslinje i drveae izravno i bez gubitka vremena, a korištenje mehaniekih pomagala nije potrebno. U proljeae i ljeti ponavljati svakih 6 tjedana, a jesen i zimi ponoviti nakon . Zbog njegove ekološke kompatibilnosti CERTOSAN sprijeeava fitotoksiene simptome eak i na ošteaenom raslinju. Sa CERTOSAN-om radnici imaju priliku ciljano utjecati na štete uzrokovane griženjem i glodanjem u podruejima koje je potrebno posebno zaštititi. Nagon za griženjem i glodanjem jelena i srna može biti usmjeren u dijelove šuma koje su manje znaeajne sa ekološkog i ekonomskog stajališta.

Naein primjene U sprej boeicu u kojoj je 35 g praška ulijete oko 400 ml vode. Zatvorite boeicu, protresite i pripravak je spreman za upotrebu – izravno poprskajte djelove biljke koje želite zaštiti. Jedna boeica se može koristiti za približno 100 prskanja. Pripremljenu otopinu euvati na hladnom mjestu (4-6°C) i utrošiti u roku od 10 dana.

Opae napomene Ovaj poseban proizvod je razvijen od HAGOPUR-a, ima sve potrebne certifikate i patentno je zaštiaen. CERTOSAN je vea uspješno testiran od strane razlieitih korisnika. CERTOSAN – ueinkovita i prirodna zaštita protiv glodanja vaših nasada i raslinja od jelena, srna i zeeevš









Protiv glodanja vaših nasada i raslinja
Protiv glodanja vaših nasada i raslinja
20,70 €
u tetrijebEu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe