L-Glutamine 1400 Mega Caps (120 kap.)

L-Glutamine 1400 Mega Caps (120 kap.)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

OLIMP L-GLUTAMINE MEGA CAPS®L-glutamine Mega Caps je dodatak koji dopunjava prehranu s aminokiselinom L-glutaminom.Zaustavlja djelovanje encima i kataboličkih hormona.... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod L-Glutamine 1400 Mega Caps (120 kap.). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX004B4254
Prijavi grešku

OLIMP L-GLUTAMINE MEGA CAPS®L-glutamine Mega Caps je dodatak koji dopunjava prehranu s aminokiselinom L-glutaminom.Zaustavlja djelovanje encima i kataboličkih hormona. Pozitivno utječe na imunski sistem i regeneraciju poslije vježbe, povečava stanični volumen, smanjuje tjelesnu masnoću, stimulira izlučivanje hormona rastiL-glutamine Mega Caps je dodatak koji dopunjava prehranu aminokiselinom L-glutaminom. Zaustavlja djelovanje encima i kataboličkih hormona. Glutamin jedan je od dodataka kojeg sportaši najčešće koriste. Glutamin za naše je tijelo vrlo važna aminokiselina jer predstavlja od 50% do 60% odjela slobodnih aminokiselina u mišićima. Glutamin se ubraja među uvjetno esencijalne aminokiseline što znači da ga može organizam sam proizvoditi u skeletnih mišićih, bubrezima, jetrima, pljućama i u mišiću srca ili ga dobijemo u tijelo hranom. Većinu glutamina može se pronaći u mesu gdje se nalazi u prosjeku okolo 15% glutamina te u mljiečnim proizvodima gdje ga ima od 3 do 10%.Upotreba glutamina kod sportaša ima puno pozitivnih utjecaja. Dokazano je da glutamin pozitivno utječe na:

imunski sistem i regeneraciju poslije treninga,povećava stanični volumenstimulira izlučanje hormona rastipripomogne gubiti tjelesne masnoćepoboljšava djelovanje mozgaregulira ph u krviregulira glukozu u krvi i proizvodi glikogenpoboljšava bilancu dušika u krvistimulira proizvodnju najjačeg antioksidanta glutationa koji zaustavlja proces staranja.Budući da dodatak pripomogne gubiti tjelesne masnoće posebno se ga preporučuje sportašima. Osim toga, kod sportaša glutamin ima pozitivan utjecaj na povećan stanični volumen jer se s glutaminom u stanicu prenosi i voda.

UPUTA ZA UPOTREBUOva formula namjenjena je sportašima koji rade na zazvoju mišića i mišićne snage. 3 kapsule 2 do 3 puta na dan – prije doručka, poslije treninga i prije spavanja.










L-Glutamine 1400 Mega Caps (120 kap.)
L-Glutamine 1400 Mega Caps (120 kap.)
18,90 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe