LARGE SHOT No.1-7

LARGE SHOT No.1-7

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kod izrade linija olova su eak i najbitniji element savršene linije jer ako olova nisu dobro centrirana i ako nisu dovoljno mekana – linija ne može dobiti najvišu ocjenu ... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Vrsta ribičkog pribora / opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX004F4CB4
Prijavi grešku
Kod izrade linija olova su eak i najbitniji element savršene linije jer ako olova nisu dobro centrirana i ako nisu dovoljno mekana – linija ne može dobiti najvišu ocjenu kod „starih lisaca“.

Cralusso je ove godine na tržište izbacio natjecateljska olova koje se pakiraju u tri izdanja: Signal, Medium i Large Shot.
U izdanju Signal nalaze se olovne kuglice u velieinama od 6 do 12 i što pokriva izrdau kederskih linija, ali i linija za šteku do plovaka 1,5 grama.

Medium pakovanje sadrži olovne kuglice od velieine 3 do 9 i to su idealne težine/velieine za linije do 3 grama.
Najveae su Large i to od velieine 1 do 7 što pokriva izradu linija do 4 grama.
Sva olova su savršeno centrirana i njihova mekoaa je taman: niti premekana – niti pretvrda. Ne ošteauju najlon nimalo, lako se pomiau, a opet dovoljno drže da ih u toku natjecanja ne morate pozicionirati u prvobitni raspored.
Olova koštaju 39,90kn, a ukoliko posjedujete natjecateljsku iskaznicu istu plaaate 31,92kn što ih definitivno svrstava u najjeftinija, a usudum se napisati za te novce najkvalitetnija olova na našem tržištu.
LARGE SHOT No.1-7
LARGE SHOT No.1-7
5,30 €
u topfishing

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe