Aerobik step klupica Insportline AS500

Aerobik step klupica Insportline AS500

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Profesionalna aerobik step klupica napravljena od vrhunskih protukliznih materijala. Može se koristiti na svim podlogama.Profesionalna aerobik step klupica napravljena od... Pročitaj cijeli opis
77,00 € -20 %
61,60 €
-20 %77,00 €
s dostavom 64,25 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
64,25 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Aerobik step klupica Insportline AS500. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0076CDD4
Prijavi grešku
Profesionalna aerobik step klupica napravljena od vrhunskih protukliznih materijala. Može se koristiti na svim podlogama.Profesionalna aerobik step klupica napravljena od kvalitetnih protukliznih materijala namijenjena za aerobik treninge.Rok isporuke: 7-10 danaStep klupica (steper) jednostavno se sastavlja, veaih je dimenzija i sadrži protuklizne površine.Aerobik step klupica Insportline AS500 nudi tri visinske pozicije u rasponu od 10 - 15 - 20 cm, tako da se intenzitet vježbanja može regulirati. Regulacija visine vrši se jednostavnim dodavanjem ili micanjem blokova po visini.Klupica je idealna za razlieite aerobik i fitness programe. Fitness struenjaci preporueuju step aerobik jer se istovremeno može vježbati snaga i kardio izdržljivost, u isto vrijeme oblikujete tijelo i skidate suvišne kilograme!Zbog svojih dimenzija, step klupica je idealna za aerobik treninge, ali i za trening nogu, trbušnih mišiea ili stražnjice u ležeaem položaju.1 Aerobik step klupica Insportline AS500
Aerobik step klupica Insportline AS500
Aerobik step klupica Insportline AS500
61,60 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe