Always Ultra Super Higijenski ulošci x32

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kakve god izazove svaki novi dan postavi pred vas, na Always Ultra uvijek se možete osloniti. Higijenski ulošci Always Ultra Super Plus s krilcima uistinu su pouzdani te ... Pročitaj cijeli opis
7,00 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
10,00 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod Always Ultra Super Higijenski ulošci x32. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0079BDBA
Prijavi grešku
Kakve god izazove svaki novi dan postavi pred vas, na Always Ultra uvijek se možete osloniti. Higijenski ulošci Always Ultra Super Plus s krilcima uistinu su pouzdani te pružaju do 100% zaštite od propuštanja. Always Ultra ima gel koji zadržava tekućinu, a gel ne može procuriti. Njegova je funkcija stoga upiti tekućinu kako ne bi došlo do propuštanja. Kod ovih je uložaka na djelu i tehnologija neutralizacije neugodnih mirisa koja neugodne mirise blokira, a ne samo maskira. Nadalje, s tek 3 mm debljine ulošci Always Ultra izuzetno su udobni, ali i dalje pružaju do 100% zaštite. Ulošci Always Ultra Super Plus dulji su od varijante Normal te tako pružaju više zaštite, a krilca drže uložak na mjestu kako bi se osigurala Alwaysova najbolja zaštita od propuštanja tijekom mjesečnice.
Always Ultra Super Higijenski ulošci x32
Always Ultra Super Higijenski ulošci x32
7,00 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe