Sjeckalica za voće i povrće

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj nevjerojatan uređaj omogućuje vam brzo i precizno sjeckanje svježeg voća i povrća čime ćete uštedjeti vrijeme i trud u kuhinji. Bez obzira želite li pripremit... Pročitaj cijeli opis
10,49 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
15,27 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Sjeckalica za voće i povrće. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatni nastavci
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX007A328E
Prijavi grešku
Ovaj nevjerojatan uređaj omogućuje vam brzo i precizno sjeckanje svježeg voća i povrća čime ćete uštedjeti vrijeme i trud u kuhinji. Bez obzira želite li pripremiti zdravu salatu, smoothie, juhu ili ukusno jelo, naša sjeckalica će vam olakšati rad i pružiti vam rezultate kao iz profesionalne kuhinje.

Profesionalna sjeckalica za voće i povrće – Brzo, jednostavno, i precizno sjeckanje za ukusne obroke

Brzo i jednostavno: S našom sjeckalicom, sjeckanje voća i povrća nikada nije bilo lakše. Zahvaljujući oštrim noževima u tren oka možete pripremiti svoje sastojke za kuhanje ili konzumaciju.
Precizno i jednako sjeckanje: Uz naprednu tehnologiju i dizajn, naša sjeckalica osigurava jednako sjeckanje svih komada voća i povrća, bez obzira na njihovu veličinu ili oblik. To znači da će vaši obroci biti ravnomjerno pripremljeni i izgledati primamljivo.
Jednostavno čišćenje: Nakon upotrebe, sjeckalica se jednostavno rastavlja i lako se čisti. Sve dijelove možete oprati ručno ili ih staviti u perilicu posuđa, čime štedite vrijeme i trud nakon kuhanja.
Usitnjavanje orašastih plodova: Osim sjeckanja voća i povrća, naša sjeckalica može se koristiti i za usitnjavanje orašastih plodova, luka, češnjaka i drugih sastojaka. To je izuzetno praktičan uređaj za svaku kuhinju.
Kvalitetan materijal: Oštrice od nehrđajućeg čelika, za svu vrstu voća i povrća

Jednim pritiskom narežite direktno u posudu voće i povrće na različite oblike: kockice, ploške, komadi ili još tanje ploške.
Sjeckalica za voće i povrće
Sjeckalica za voće i povrće
10,49 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe