ruksak za fotoaparat ili kameru RIVACASE 7490 SLR Backpack crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
DSLR ruksak. Moderan ruksak kompatibilna s većinom DSLR fotoaparata.Ruksak ima odjeljak za prijenosno računalo do 15,6".Mekana unutarnja obloga u boji štiti.Drži DSLR tij... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo, isporuka unutar 3-14 radnih dana

Cijena je osvježena danas od 7:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Ponuda trgovine tia-mobiteli.hr za proizvod ruksak za fotoaparat ili kameru RIVACASE 7490 SLR Backpack crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX007C6707
Prijavi grešku
DSLR ruksak. Moderan ruksak kompatibilna s većinom DSLR fotoaparata.Ruksak ima odjeljak za prijenosno računalo do 15,6".Mekana unutarnja obloga u boji štiti.Drži DSLR tijelo fotoaparata s priloženim objektivom i 3-4 dodatna objektiva i dodatnu opremu.Sustav za zakačiti stativ.Podesive, podstavljene pregrade omogućuju vam da prilagodite odjeljak fotoaparata.Vanjska mreža za odlaganje pribora ili boce vode.Interni mrežasti džepove za dodatne memorijske kartice, pribor.Uz udobne mekane ručke i naramenice s omekšanim rubovima osjećat ćete se ugodno i tijekom najdužeg putovanja.Dvostruki patentni zatvarač vuče za jednostavan, brz pristup.Unutarnje dimenzije za SLR 280x420x110 / unutarnjih dimenzije za laptop 275x405x40 / vanjske Dimenzije (mm) 300x430x155Težina: 905 g.Materijal: poliester.Boja: crna
ruksak za fotoaparat ili kameru RIVACASE 7490 SLR Backpack crni
ruksak za fotoaparat ili kameru RIVACASE 7490 SLR Backpack crni
65,00 €
u tia-mobiteli.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe