Philips V-line 273V7QDSB/00

Philips V-line 273V7QDSB/00

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Philips V-line 273V7QDSB/00 IPS LED tehnologija pruža širok kut gledanja i točnost Slika i boja IPS monitori koriste naprednu tehnologiju koja pruža izuzetno širok kut gl... Pročitaj cijeli opis
134,99 €
3-12 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
140,98 €
Dostupnost

Preostalo još 5 komada Dostupno u 3 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o emmezeta.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 18:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Racunala.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 7:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
Preporučena rezolucija Rezolucija je izražena s dva broja (x os - širina i y-os - visina) i govori nam broj tocaka (piksela) po osi. Više = bolje
Tehnologija
LED
Veličina ekrana (u ")
27 "
Vrsta panela
IPS
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02234379
Prijavi grešku
Philips V-line 273V7QDSB/00 IPS LED tehnologija pruža širok kut gledanja i točnost Slika i boja IPS monitori koriste naprednu tehnologiju koja pruža izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, omogućujući vam da gledate sliku iz gotovo bilo kojeg kuta i na bilo kojoj temperaturi. Za razliku od standardnih TN panela, IPS monitori nude izuzetno jasne slike i žive boje. To ih čini idealnim ne samo za gledanje fotografija i filmova ili surfanje internetom, već i vrlo dobrima u provjeri u profesionalnim aplikacijama koje zahtijevaju točnu reprodukciju boja i konstantnu svjetlinu u svakom trenutku. Zaslon Full HD formata 16:9 daje vam savršenu sliku s detaljima. Slika je važna. Obični monitori nude određenu razinu kvalitete, ali svakako očekujete više. Ovaj monitor nudi poboljšanu rezolucijuść Full HD 1920 x 1080. Rezolucija Full HD nudi vam jasne detalje slike koji, u kombinaciji s visokom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i prirodnim bojama, čine sliku impresivnom i realističnom. Monitor s uskim rubovima - ujednačen izgled Novi Philips monitori imaju iznimno uske rubove koji ne odvlače pažnju sa slike i omogućuju njezinu maksimalnu veličinu. Osobito s više monitora, čak i u načinu rada s pločicama, npr. za igre, grafički dizajn i profesionalnu upotrebu, vrlo uski zasloni mogu pružiti osjećaj korištenja velikog zaslona. SmartContrast osigurava duboku crnu boju i više detalja Tehnologija Philips SmartContrast analizira ono što je prikazano na zaslonu i automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvjetljenja. Kontrast slike dinamički se prilagođava kako bi najbolje odražavao sadržaj digitalnih slika i filmova, kao i boju tamnih tonova u igrama. U Eco načinu rada, kontrast i pozadinsko osvjetljenje mogu se podesiti kako bi se omogućio ispravan prikaz uredskih aplikacija uz manju potrošnju energije. Smanjite naprezanje očiju uz tehnologiju bez treperenja Zbog prirode kontrole svjetline na zaslonima s LED pozadinskim osvjetljenjem, neki korisnici doživljavaju titranje na svojim zaslonima, što uzrokuje naprezanje očiju. Philipsova tehnologija bez treperenja koristi novo rješenje za ispravljanje svjetline i ograničavanje titranja, pružajući veću pogodnost tijekom gledanja.
Philips V-line 273V7QDSB/00
Philips V-line 273V7QDSB/00
134,99 €
u emmezeta.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe