NAJA 65F

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Naja
Naja je sakurina vizija zare, tj walk the dog tipa mamca. Najmanji model dug je svega 4,5 cm, dok najveći ima ´samo´ 10 cm više- 14,5! Već vidim ekipu na moru... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008C1569
Prijavi grešku

Naja
Naja je sakurina vizija zare, tj walk the dog tipa mamca. Najmanji model dug je svega 4,5 cm, dok najveći ima ´samo´ 10 cm više- 14,5! Već vidim ekipu na moru kak zadovoljno trlja ruke... Ova najmanja naja će postati favorit mnogima za varanje klenova po Savi uz neke kolateralne žrtve u obliku bolena i jezeva. Po grabama će je gotiviti grgeči i bassevi, kao i 65-icu i 85-ku. Za svoju dužinu fino su otežani (85-ica npr ima 9,5 g, od toga dobar dio u dupetu) pa su zabačaji daleki i precizni. Odlično reagira na sve vrste vođenja- vodili ju bržim, ili kraćim potezima štapa, tjerali je da plopa ´njuškom´ skoro u mjestu, cimali ju malo jače da rola i šprica bokovima- naja reagira na sve zapovijedi, kao dobro izdresirani pas.


Naja sub
Ekipa iz Sakure kao da čita misli savskim špinerimš U ljeto 2013-e vladala je prava pomama za tonućim zarama, svi živi su ih bacali i i neću pretjerati ako napišem da su polovile vagon bolena, a i neke morske nemani su platile. Za sada naja sub dolazi u duljinama od 45 i 65 mm i težinama 4 i 8 i pol grama. Obje lete kao pikado i obje su mutave, bez kuglica. Većina zara opremljena je kuglicama i nakon nekog vremena ih boleni prokuže i počnu ignorirati, pogotovo na napadnutim mjestima. Tu je naja sub u laganoj prednosti sredinom i krajem sezone. Veći model će loviti sve, a manji sve i još malo više- ako mu prilagodite pribor. Ako već brijete na lajt i ultralajt, u najama ste dobili nove najbolje frendove.

NAJA 65F
NAJA 65F
10,60 €
u topfishing

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe