Animonda Integra Protect Sensitive - konzerve - Janjetina i amaranth 6 x 400 g

Animonda Integra Protect Sensitive - konzerve - Janjetina i amaranth 6 x 400 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Intolerancija na hranu je česta pojava kod pasa. Poznati simptomi su povraćanje, proljev, ali i dermatoze kao što su svrbež i ispadanje dlake. Kako bi se ublažilo ove sim... Pročitaj cijeli opis
20,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Animonda Integra Protect Sensitive - konzerve - Janjetina i amaranth 6 x 400 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008D6F59
Prijavi grešku
Intolerancija na hranu je česta pojava kod pasa. Poznati simptomi su povraćanje, proljev, ali i dermatoze kao što su svrbež i ispadanje dlake. Kako bi se ublažilo ove simptome važno je odgovarajuće prilagoditi prehranu i prebaciti se na posebnu hranu. Animonda Integra Protect Sensitive je mokra hrana koja je prilagođena ovim prehrambenim potrebama. Broj sastojaka je smanjen i sadrži sirovine koje imaju niski alergeni potencijal. Ova mokra hrana sadrži samo jedan životinjski izvor proteina da bi se smanjila vjerojatnost izazivanja intolerancije. Hrana je u potpunosti bez žitarica, a biljnu komponentu ove hrane čini pastrnjak. Repino ulje je izvor vrijednih omega 3 i omega 6 masnih kiselina i pomaže u smanjivanju reakcija kože. S posebnom kombinacijom minerala se preventira stvaranje struvitnih i kalcij oksalatnih kamenaca. Karakteristike proizvoda u pregledu: Potpuna hrana za pse s osjetljivim probavnim traktom i intolerancijom na hranu Za ublažavanje simptoma kao što su proljev, povraćanje, gubitak dlake i svrbež Smanjeni broj sastojaka: minimira alergeni potencijal Single protein: meso kunića kao jedini izvor proteina, krto i lako probavljivo S amaranthom: bez glutena, bogat proteinima, nezasićenim masnim kiselinama, mineralima i elementima u tragovima kao i esencijalnim aminokiselinama Bez žitarica: za najbolju probavljivost Repino ulje: za zdravu kožu i sjajno krzno Profilaksa protiv mokraćnog kamenca: posebni minerali sprječavaju stvaranje struvitnih i kalcij oksalatnih kamenaca Bez šećera, soje i umjetnih dodataka
Animonda Integra Protect Sensitive - konzerve - Janjetina i amaranth 6 x 400 g
Animonda Integra Protect Sensitive - konzerve - Janjetina i amaranth 6 x 400 g
20,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe