L-Carnitine + Chrome for Her (60 kap.)

L-Carnitine + Chrome for Her (60 kap.)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

L-Carnitine + ChromeFormula za reguliranje težine u kapsulama s l-karnitinom i kromom, bez stimulanasa.

poboljšava sagorijevanje masti poboljšava održavanje mišića ... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod L-Carnitine + Chrome for Her (60 kap.). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008ECD24
Prijavi grešku

L-Carnitine + ChromeFormula za reguliranje težine u kapsulama s l-karnitinom i kromom, bez stimulanasa.

poboljšava sagorijevanje masti poboljšava održavanje mišića kontrolira apetit sprečava zakiseljavanje podupire kardiovaskularni sustavL-CARNITINE + CHROME PROIZVOD PREPORUČUJEMO AKO:

želite izgubiti na težini, čak kod značajne prekomjerne težine‘BioTechUSA for Her’ asortiman proizvod stvoren je kako bi osigurao potpuno rješenje za oblikovanje tijela za žene. Od primarne važnosti bilo je stvoriti proizvode koji ne sadrže šećer, laktozu, konzervanse ili GMO. Aktivni sastojci naših vrhunsko kvalitetnih proizvoda pomoći će vam na vašem novom putovanju – putovanju koji će vas odvesti to najvećeg blaga žene - samopouzdanja. U BORBI PROTIV PREKOMJERNE TEŽE
Bez obzira jesu li mlade ili stare, u vezi ili ne, bojažljivije ili seks bombe, osobe s prosječnim tijelom ili modeli…ne postoji žena koja bi bila kompletno zadovoljna sa svojim tijelom… U većini slučajeva žele izgubiti težinu.
Naravno, genetika se ne može promijeniti, ali ako postoji volja i namjera onda može svatko promijeniti svoj oblik. To će bit rezultat novog načina života koji temelji na zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi. Za maksimalan učinak možda ćete razmotriti uzimanje formule za reguliranje težine. Osim adekvatne prehrane i tjelovježbe, oni će vam pomoći u većoj potrošnji kalorija i dobivanju energije iz masti.ŠTO JE L-KARNITIN?
Najpopularniji aktivni sastojak koji nadopunjava vašu prehranu je l-karnitin, spoj koji sadrži aminokiseline koje prirodno proizvodi vaše tijelo. Budući da je karnitin sastavni dio transportnog sustava, energija koja je pohranjena u mastima može se koristiti preko njega. To znači da je karnitin bitan kako bi pretvorio masti u energiju. Ako želite izgubiti na težini, preporučujemo vam da povećate unos l-karnitina prije treninga.Krom koji se nalazi u proizvodi pridonosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i zdravoj razini šećera u krvi.PREPORUČENA UPORABA: Uzmite 2 kapsule dnevno, barem 30 minuta prije obroka. Ne prekoračite preporučene doze!






L-Carnitine + Chrome for Her (60 kap.)
L-Carnitine + Chrome for Her (60 kap.)
13,90 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe