SAMSUNG ugradbena pećnica NV66M3531BS/OL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dual Cook
Tehnologija dvostrukog kuhanja Dual Cook daje Vam potpunu fleksibilnost s gornjom i donjom zonom kuhanja koje se mogu koristiti odvojeno, s različitim temper...
Pročitaj cijeli opis
577,21 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 16:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Ponuda trgovine Sancta Domenica Samsung za proizvod SAMSUNG ugradbena pećnica NV66M3531BS/OL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Energetski razred
A
Širina (u cm)
60 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX017CF345
Prijavi grešku
Dual Cook
Tehnologija dvostrukog kuhanja Dual Cook daje Vam potpunu fleksibilnost s gornjom i donjom zonom kuhanja koje se mogu koristiti odvojeno, s različitim temperaturama i postavkama vremena, ili možete koristiti cijelu pećnicu za velika jela.
Katalitičko čišćenje
Katalitički sustav čišćenja olakšava održavanje pećnice čistom. Katalitička rešetka na stražnjem dijelu pećnice upija mast od prskanja i kapanja tijekom kuhanja te će pri visokim temperaturama svi ostaci oksidirati.
Kapacitet od 64 litre
Pećnica masivnog kapaciteta od 64 litre omogućava da kuhate puno više jela. U nju se lako mogu smjestiti veliki predmeti poput velike pečenke ili purice od 13 kg za praznike te ima i dvije žičane police u koje mogu stati različita jela.
Energy A
Dizajnirana za pružanje izvanredne nominalne energetske učinkovitosti A unatoč svojoj jako velikoj površini. Ako dom učinite energetski učinkovitijim, smanjit ćete račune za struju i uštedjeti novac.
SAMSUNG ugradbena pećnica NV66M3531BS/OL
SAMSUNG ugradbena pećnica NV66M3531BS/OL
577,21 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe