SENSILAB kompletni detox jetre Hepafar

SENSILAB kompletni detox jetre Hepafar

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Svakodnevni stres, nedostatak sna, masna hrana, alkohol, cigarete, premalo kretanja…. Sve to opterećuje vašu jetru koja postane pre... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 10:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sensilab.hr ponudi
Ponuda trgovine Sensilab.hr za proizvod SENSILAB kompletni detox jetre Hepafar. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0092A753
Prijavi grešku
Svakodnevni stres, nedostatak sna, masna hrana, alkohol, cigarete, premalo kretanja…. Sve to opterećuje vašu jetru koja postane preopterećena i masna. Najveći problem je u tome što mnogi nisu niti svjesni da imaju masnu jetru.

Kako bi vam malo bolje objasnili, što napravite kada vas boli glava? Uzmete tabletu protiv glavobolje. A što napravite kada imate masnu jetru? Ništa, jer kada vas boli glava vi to osjećate. Na taj način znamo da nešto nije u redu i zato djelujemo. No kada je jetra masna to ne osjećamo i zato većina ljudi ništa ne poduzme.
Mnogi nisu niti svjesni koliko je važna jetra. Svi znamo gdje se nalazi srce i da bez njega ne bi mogli preživjeti. No rijetki su oni koji znaju gdje se nalazi jetra, a također i to da niti bez nje ne bi mogli preživjeti. U slučaju zatajenja jetre možemo preživjeti najviše 3 dana! I dok nam umjetno srce mogu presaditi, umjetne jetre nam ne mogu, jer ona obavlja čak 500 životno važnih funkcija.  
Hepafar forte sadrži patentirani oblik sikavice (silibin). Naša jetra zapravo teško iskoristi sikavicu, zbog toga smo dodali fosfolipide koji su poput mikroskopske kapljice ulja koja obavije sikavicu. Oni omogućuju da naša jetra 10 x bolje iskoristi sikavicu i time osigurava 10 x jači učinak u usporedbi s drugim proizvodima.
Nije dovoljno da jetru samo očistite s kapsulama Hepafar forte. Morate se pobrinuti da se ti toksini izluče iz tijelajer će se inače ponovno vratiti u jetru. Tu najvažniju ulogu igraju vlakna akacije koja se nalaze u napitcima Hepafar fibers.

Kada popijemo napitak Hepafar fibers, vlakna akacije na sebe vežu toksine i kolesterol koje je jetra izbacila dok se čistila. Vlakna tako osiguraju da se toksini izluče iz tijela te spriječavaju da se jetra ponovno zamasti. Hepafar fibers pomoći će vam da izbacite sve toksine iz tijela te će tada detoksikacija biti potpuna.POVEZANI SADRŽAJKako se riješiti kilograma koje ste dobili tijekom praznika
38-godišnja Nina: Niži kolesterol, više energije i manje kilograma!
Kaja Grašič nakon upotrebe Hepafar proizvoda: Na ovaj trenutak sam čekala 10 godina!
S čime se vi razveselite?
Riješite se masnih jastučića jednom zauvijek 
 
SENSILAB kompletni detox jetre Hepafar
SENSILAB kompletni detox jetre Hepafar
25,99 €
u Sensilab.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe